Σαβ09282024

Last updateΠαρ, 27 Σεπ 2024 8pm

Στην κυβερνοασφάλεια επενδύει ο DNV

0Cyber Security

O DNV απέκτησε την τρίτη κατά σειρά εταιρεία υπηρεσιών κυβερνοασφάλειας σε τέσσερα χρόνια, επεκτείνοντας τις δυνατότητές του σε έναν αναπτυσσόμενο επιχειρηματικό τομέα. Η πρόσφατα αγορασμένη εταιρεία τεχνολογίας CyberOwl ειδικεύεται στην παρακολούθηση κινδύνων στον κυβερνοχώρο και στη διαχείριση απειλών για πλοία και οι δυνατότητές της θα συμπληρώσουν τις υπάρχουσες υπηρεσίες του DNV.
Οι πρόοδοι της βιομηχανίας στην ψηφιοποίηση και τη συνεχή συνδεσιμότητα έχουν αυξήσει την έκθεση των εμπορικών πλοίων σε περιστατικά ασφαλείας. Σύμφωνα με τον DNV, ένας τυπικός ιδιοκτήτης με στόλο 30 πλοίων μπορεί να αντιμετωπίσει κατά μέσο όρο 80 περιστατικά στον κυβερνοχώρο κάθε χρόνο. Επιπλέον, ο κλάδος πρέπει να συμμορφώνεται με έναν αυξανόμενο αριθμό κανονισμών στον κυβερνοχώρο.
Το χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών ασφαλείας της CyberOwl περιλαμβάνει ένα ψηφιακό εργαλείο παρακολούθησης, το Medulla, το οποίο καλύπτει τη συμπεριφορά του πληρώματος, την απογραφή περιουσιακών στοιχείων, την παρακολούθηση και την ανάλυση.
Σύμφωνα με τον DNV, ο συνδυασμός με το CyberOwl δημιουργεί έναν από τους μεγαλύτερους παρόχους υπηρεσιών θαλάσσιας ασφάλειας στον κυβερνοχώρο στον κόσμο και είναι ο τελευταίος σε μια σειρά εξαγορών στον κυβερνοχώρο για τη νορβηγική ταξική κοινωνία. Το 2021, o DNV αγόρασε την ολλανδική εταιρεία στον κυβερνοχώρο Applied Risk, αποκτώντας περισσότερη τεχνογνωσία στην προστασία του βιομηχανικού συστήματος ελέγχου. Πέρυσι, o DNV αγόρασε την εισηγμένη εταιρεία κυβερνοασφάλειας Nixu για 110 εκατομμύρια δολάρια, στη συνέχεια την διέγραψε από το Nasdaq Helsinki και τη συγχώνευσε σε ένα νέο τμήμα στον κυβερνοχώρο. Ο συνδυασμός δημιούργησε μια ομάδα 500 εμπειρογνωμόνων στον κυβερνοχώρο με εμπειρία στη ναυτιλία, την ενέργεια, τις τηλεπικοινωνίες και άλλους κλάδους.
«Τα οφέλη της ψηφιοποίησης και της αυτοματοποίησης δεν μπορούν να υλοποιηθούν χωρίς μια ισχυρή προσέγγιση στην ασφάλεια στον κυβερνοχώρο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η DNV έχει τοποθετήσει την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο στο επίκεντρο της στρατηγικής ανάπτυξής της ", δήλωσε ο Remi Eriksen, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου DNV.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter