Παρ10182024

Last updateΠεμ, 17 Οκτ 2024 5pm

Ενισχύει το δίκτυο της Μεσογείου η Yang Ming

0Yang Ming

Η Yang Ming ανακοίνωσε την έναρξη δύο νέων υπηρεσιών με στόχο την ενίσχυση του δικτύου του στην Ευρώπη και την περιοχή της Μεσογείου.
Από τον Ιανουάριο του 2025, η Yang Ming θα ξεκινήσει τις υπηρεσίες North Europe-Aegean Express (NEA) και North Europe-Levant Express (NEL), παρέχοντας ένα πιο ολοκληρωμένο και ταχύτερο δίκτυο εξυπηρέτησης για να καλύψει την αυξανόμενη ζήτηση της αγοράς στην Ευρώπη.
Η υπηρεσία NEA θα συνδέσει την Ευρώπη και την περιοχή του Αιγαίου Πελάγους, χρησιμοποιώντας τέσσερα πλοία για να παρέχει σταθερή εβδομαδιαία εναλλαγή 28 ημερών.
Η εναλλαγή λιμένων της ΝΕΑ θα είναι London Gateway (Ηνωμένο Βασίλειο) – Αμβέρσα (Βέλγιο) – Ρότερνταμ (Ολλανδία) – Πειραιάς (Ελλάδα) – Κωνσταντινούπολη (Τουρκία) – Gebze (Τουρκία) – Gemlik (Τουρκία) – Aliaga (Τουρκία) – Πειραιάς – London Gateway.
Επιπλέον, η υπηρεσία NEL θα συνδέσει την Ευρώπη με την Levant, με τέσσερα πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων να αναπτύσσονται σε σταθερό εβδομαδιαίο πρόγραμμα 28 ημερών.
Η εναλλαγή λιμένων της NEL θα είναι London Gateway – Rotterdam – Hamburg (Germany) – Antwerp – El-Dekheila (Egypt) – Damietta (Egypt) – Mersin (Turkey) – London Gateway.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter