Δευ09162024

Last updateΔευ, 16 Σεπ 2024 7pm

Έκθεση για εναλλακτικά καύσιμα από τον ClassNK

rupoi ploion6

Ο ClassNK ενημέρωσε την έκθεση «ClassNK Alternative Fuels Insight» στην έκδοση 2.0, με τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με τα πλοία που χρησιμοποιούν εναλλακτικά καύσιμα.
Το 'ClassNK Alternative Fuels Insight' στοχεύει στην παροχή των τελευταίων τάσεων για κάθε εναλλακτικό καύσιμο. Στην έκδοση 2.0 που κυκλοφόρησε πρόσφατα, προσθέσαμε πληροφορίες σχετικά με τη ζήτηση για εναλλακτικά καύσιμα. Αυτές οι πληροφορίες εκτιμώνται από τον ClassNK με βάση δεδομένα σχετικά με πλοία εναλλακτικών καυσίμων που έχουν προγραμματιστεί για παράδοση και προσομοιώσεις κόστους για πλοία που τροφοδοτούνται με αμμωνία, τα οποία αναμένεται να παραγγέλλονται συχνότερα στο μέλλον.
Επιπλέον, η έκθεση παρέχει πληροφορίες σχετικά με την τάση των έργων παραγωγής πράσινου μεθανίου που αναμένεται να χρησιμοποιηθούν σε πλοία που τροφοδοτούνται με LNG, την αξιολόγηση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου των βιοκαυσίμων ως αποτελεσματικό μέτρο μείωσης των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου για τα πλοία συμβατικών καυσίμων και τα συστήματα CCS επί του πλοίου.
Η έκθεση παρέχει επίσης πληροφορίες σχετικά με τα αποτελέσματα αξιολόγησης του CII που ισχύει από το 2023 για πλοία που έχουν επαληθευτεί από τον ClassNK, συμπεριλαμβανομένων των αποτελεσμάτων ανά τύπο και μέγεθος πλοίου.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter