Τετ09182024

Last updateΤετ, 18 Σεπ 2024 6pm

4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Yachting: 20 & 21 Φεβρουαρίου 2025

0Giot Small

Μετά από την επιτυχημένη πορεία των τριών προηγούμενων συνεδρίων, το 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Yachting επιστρέφει δυναμικά! Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 20 & 21 Φεβρουαρίου 2025, στον φιλόξενο και ξεχωριστό χώρο Domus στα ASTERIA GLYFADA, ένα παραθαλάσσιο venue με μαγευτική θέα, που αποτελεί το ιδανικό περιβάλλον για συζητήσεις, συνεργασίες και ανταλλαγή απόψεων γύρω από τον τομέα του Yachting. Το Συνέδριο συνεχίζει να αποτελεί κορυφαία συνάντηση για τον κόσμο του Yachting και του θαλάσσιου τουρισμού, ανεβάζοντας τον πήχη της συμβολής του στην ανάπτυξη του κλάδου.

Οι διοργανωτές, Trinity Events και Boats Advisor Hub&Events, ετοιμάζουν για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, μια ακόμα πιο δυναμική και αναβαθμισμένη διήμερη εκδήλωση, αφιερωμένη στην καινοτομία, την εκπαίδευση και τη δημιουργική ανταλλαγή ιδεών η οποία αναμένεται να προσελκύσει εκλεκτούς επαγγελματίες του χώρου. Με ξεχωριστές θεματικές ενότητες και περισσότερους από 50 διακεκριμένους ομιλητές, το Συνέδριο υπόσχεται να γίνει το επίκεντρο της ελληνικής Yachting κοινότητας.

Και τη φετινή χρονιά, το Συνέδριο θα διεξαχθεί με υβριδική μορφή, προσφέροντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να επιλέξουν είτε τη φυσική παρουσία στον εντυπωσιακό χώρο του Domus στα ASTERIA GLYFADA, είτε την άνεση της ψηφιακής παρακολούθησης. Αυτή η προσέγγιση εξασφαλίζει την ευρύτερη δυνατή συμμετοχή, ενώνοντας επαγγελματίες του κλάδου σε ένα κοινό σημείο συνάντησης.

Στόχος του Συνεδρίου είναι να αναδειχθούν οι προοπτικές και οι προκλήσεις του ελληνικού Yachting, να ενισχυθούν οι επιχειρηματικές συνεργασίες και να προωθηθεί η αειφορία και η καινοτομία στον τομέα. Μέσω παρουσιάσεων, συζητήσεων και δικτυακών ευκαιριών, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους, να ανταλλάξουν εμπειρίες και να ανακαλύψουν νέες επαγγελματικές προοπτικές.

Το Συνέδριο συνεχίζει την επιτυχημένη έκδοση της εφημερίδας Free Press, η οποία θα διανεμηθεί στο Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών- στρατηγικό συνεργάτη της διοργάνωσης- και στις μαρίνες της Αττικής. Μία πρωτοβουλία των διοργανωτών για την ακόμα μεγαλύτερη προβολή χορηγών και υποστηρικτών.

Με το σύνθημα «Η θάλασσα συνεχίζει να μας ενώνει», το Συνέδριο στοχεύει να ενισχύσει την ανάπτυξη του Yachting και του θαλάσσιου τουρισμού, εστιάζοντας στη βελτίωση των υποδομών, την εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού, τη διασύνδεση επαγγελματιών και την προώθηση του κλάδου σε διεθνές επίπεδο.
Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στο 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Yachting για να ενημερωθείτε για τις πιο πρόσφατες εξελίξεις και καινοτομίες στον κόσμο του Yachting, παίρνοντας μέρος σε μια μοναδική πλατφόρμα ενημέρωσης και ανταλλαγής γνώσεων και απόψεων.

Αξιοποιήστε την VERY EARLY BIRD έκπτωση για τις εγγραφές σας, η οποία θα ισχύει έως τις 31 Οκτωβρίου: https://gryachtingcongress.com/registrations-2025/

Εταιρείες που επιθυμούν να προβληθούν ως ΧΟΡΗΓΟΙ, μπορούν να βρουν τα ΧΟΡΗΓΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ στο επίσημο site https://gryachtingcongress.com/xorigika-paketa-2025/

Το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ και η ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ θα ανακοινωθούν σύντομα στο επίσημο site του Συνεδρίου https://gryachtingcongress.com/schedule-2025/ .

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter