Δευ09162024

Last updateΔευ, 16 Σεπ 2024 7pm

Και τραίνο…

0Tailwind

Η Tailwind Shipping Lines, η γραμμή εμπορευματοκιβωτίων που δημιουργήθηκε από τη γερμανική αλυσίδα σούπερ μάρκετ Lidl, πρόσθεσε σιδηροδρομική υπηρεσία στην επιχείρησή της.
Η νέα σιδηροδρομική υπηρεσία λειτουργεί μεταξύ του σλοβενικού λιμένα του Koper και του εμπορευματικού τερματικού σταθμού στην αυστριακή πόλη Graz. Το τραίνο θα προσφέρει στους μεταφορείς εμπορευμάτων και τις ναυτιλιακές εταιρείες πέντε απευθείας εβδομαδιαίες συνδέσεις προς κάθε κατεύθυνση.
Ανάλογα με τη ζήτηση των πελατών, η συχνότητα της υπηρεσίας θα επεκταθεί έως και 10 φορές, συμπεριλαμβανομένων των Σαββατοκύριακων. Η Tailwind Intermodal θα είναι επίσης υπεύθυνη για τα φορτηγά με τους δικούς της ελκυστήρες και πλατφόρμες μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων στον τερματικό σταθμό φορτίου στο Γκρατς.
Ως συνδεδεμένη εταιρεία της Tailwind Shipping Lines, η οποία προσεγγίζει το λιμάνι Koper της Αδριατικής, η Tailwind Intermodal θα είναι επίσης υπεύθυνη για την περαιτέρω μεταφορά εμπορευματοκιβωτίων στην ενδοχώρα, καθώς και για την επιστροφή κενών εμπορευματοκιβωτίων στο Koper.
Η Tailwind Shipping Lines, που ιδρύθηκε πριν από δύο χρόνια από τη γερμανική αλυσίδα σούπερ μάρκετ Lidl για την καταπολέμηση του ναυτιλιακού χάους που σχετίζεται με τον covid, έχει αυξήσει τον στόλο της σε εννέα πλοία και τώρα λειτουργεί τρεις υπηρεσίες που έχουν σχεδιαστεί για να μεταφέρουν αγαθά από την Ασία στην Ευρώπη.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter