Κυρ10202024

Last updateΔευ, 21 Οκτ 2024 6am

Supply Chain Hub στη Σιγκαπούρη

0Containers stacked

Η PSA Singapore ξεκίνησε το PSA Supply Chain Hub @ Tuas (PSCH) ως μέρος της στρατηγικής της ανάπτυξης στο λιμάνι Tuas.
Αυτή η εγκατάσταση, η οποία πρόκειται να ανοίξει το 2027, έχει τη δυνατότητα να φέρει πλήρη επανάσταση στο περιβάλλον εφοδιαστικής και εφοδιαστικής αλυσίδας της Σιγκαπούρης, σύμφωνα με την PSA.
Το PSCH, που βρίσκεται κοντά στο λιμάνι Tuas στη ζώνη ελεύθερου εμπορίου, προορίζεται να ενσωματωθεί στο οικοσύστημα της αλυσίδας εφοδιασμού της Σιγκαπούρης, παρέχοντας εξαιρετική συνδεσιμότητα και κλίμακα ως περιφερειακό κέντρο διανομής και εμπορευματικός σταθμός εμπορευματοκιβωτίων.
Καλύπτοντας περισσότερα από 2 εκατομμύρια τετραγωνικά πόδια, το PSCH θα είναι εξοπλισμένο με τεχνολογίες όπως προηγμένα συστήματα ρομποτικής και αυτοματισμού, συμπεριλαμβανομένων των αυτοματοποιημένων συστημάτων αποθήκευσης και ανάκτησης (ASRS) και του Intelligent Warehouse eXchange (iWX).
Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτές οι καινοτομίες έχουν σχεδιαστεί για να ανταποκρίνονται στις εξελισσόμενες ανάγκες των σύγχρονων αλυσίδων εφοδιασμού, παρέχοντας στους πελάτες βελτιωμένη ορατότητα, εξορθολογισμένες διαδικασίες και την ευελιξία που απαιτείται για την προσαρμογή σε μια συνεχώς μεταβαλλόμενη παγκόσμια αγορά.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter