Δευ09162024

Last updateΔευ, 16 Σεπ 2024 7pm

«Πράσινα» κουτιά ψυγεία από την MAERSK

0Star Cool 1.1

Η Maersk Container Industry (MCI) εισήγαγε μια νέα τεχνολογία ψυγείων, το Star Cool 1.1, ως μέρος των προσπαθειών της να υποστηρίξει πιο βιώσιμες παγκόσμιες ψυκτικές αλυσίδες.


Αυτή η νέα τεχνολογία φέρεται να ενσωματώνει χαρακτηριστικά που έχουν σχεδιαστεί για τη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων, ικανοποιώντας παράλληλα τις σύγχρονες ανάγκες.
Το Star Cool 1.1 ενσωματώνει το φιλικό προς το κλίμα ψυκτικό μέσο R1234yf, το οποίο προσφέρει εξαιρετικά χαμηλό δυναμικό υπερθέρμανσης του πλανήτη (GWP).
Σύμφωνα με την MCI, αυτή η πρωτοβουλία είναι η πρώτη του είδους της στον κλάδο, προσφέροντας το Star Cool 1.1 ως λύση που στοχεύει στη μείωση των εκπομπών αερίων θερμοκηπίου από ψυκτικά μέσα, διατηρώντας παράλληλα την ενεργειακή απόδοση.
Η μονάδα διαθέτει επίσης βελτιωμένη ενεργειακή απόδοση, καταναλώνοντας 8% λιγότερη ενέργεια από τα προηγούμενα μοντέλα μέσω των εξελίξεων στην τεχνολογία συμπιεστών και τη βελτιστοποίηση του σχεδιασμού.
Η τεχνολογία συμπιεστών Star Cool 1.1 βασίζεται στις καθιερωμένες αρχές των προηγούμενων μοντέλων, προσφέροντας βελτιωμένο έλεγχο θερμοκρασίας και καλύτερη φροντίδα φορτίου.
Το σύστημα περιλαμβάνει μετρητή ενέργειας που καταγράφει τη χρήση και μεταδίδει ασύρματα δεδομένα μέσω της λύσης Sekstant, παρέχοντας στους χειριστές λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την κατανάλωση ενέργειας και το αποτύπωμα άνθρακα για συγκεκριμένα ταξίδια ή χρονικά πλαίσια.
Το Star Cool 1.1 έχει σχεδιαστεί για να προσαρμόζεται στους μεταβαλλόμενους παγκόσμιους κανονισμούς ψυκτικού και τα περιβαλλοντικά πρότυπα, υποστηρίζοντας τόσο τη βιωσιμότητα όσο και την αποτελεσματική λειτουργία.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter