Σαβ10052024

Last updateΠαρ, 04 Οκτ 2024 9pm

Προορισμός κρουαζιέρας η Ολυμπιακή Ριβιέρα

0Olympus1

Μια μοναδική εμπειρία για την ανάδειξη της Ολυμπιακής Ριβιέρας ως νέου προορισμού για ταξιδιώτες κρουαζιέρας προσέφερε το ταξίδι εξοικείωσης στην Πιερία για στελέχη και εκπροσώπους κρουαζιέρας, ως αποτέλεσμα της στρατηγικής συνεργασίας της One Whole Travel & Tourism με τον Πιερικό Οργανισμό Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής (Π.Ο.Τ.Α.Π.) .
Η πανέμορφη Ολυμπιακή Ριβιέρα φιλοξένησε, δέκα στελέχη και εκπροσώπους από τον κλάδο της κρουαζιέρας, στο πλαίσιο ενός εντυπωσιακού ταξιδιού εξοικείωσης, προβάλλοντας μια πληθώρα εκδρομών και δράσεων με σκοπό την ένταξή τους στα προγράμματα των μελλοντικών κρουαζιέρων.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε μοναδικές εμπειρίες που συνδύαζαν τη φυσική ομορφιά της περιοχής, την πλούσια πολιτιστική και θρησκευτική κληρονομιά και την τοπική γαστρονομία.
Στο ταξίδι εξοικείωσης συμμετείχαν εκπρόσωποι μεγάλων εταιρειών κρουαζιέρας που προσεγγίζουν τα λιμάνια Θεσσαλονίκης και Βόλου, όπως Azamara, Celebrity Cruises, Celestyal Cruises, Royal Caribbean, Silverseas, Costa, P&O, TUI Cruises και Holland America. Επιπλέον, παρουσία στο ταξίδι είχε και το δημοφιλές Cruise Critic, που αποτελεί παγκοσμίως τη μεγαλύτερη διαδικτυακή πηγή πληροφοριών για κρουαζιέρες, αντίστοιχο του TripAdvisor, εκπροσωπούμενο από τον αρχισυντάκτη του.
Με πλεονέκτημα την εγγύτητα της περιοχής στα λιμάνια της Θεσσαλονίκης και του Βόλου, η Πιερία διεκδικεί δυναμικά μερίδιο στον κλάδο του τουρισμού κρουαζιέρας, συμβάλλοντας καθοριστικά στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.

Σε απόσταση μόλις 45 λεπτών από την Πιερία, το λιμάνι της Θεσσαλονίκης αποτέλεσε το σημείο εκκίνησης αυτού του όμορφου ταξιδιού εξοικείωσης, όπου η Θεοδώρα Ρήγα, Εμπορική Διευθύντρια και Διευθύντρια Στρατηγικής Επικοινωνίας του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης, Πρόεδρος της MedCruise, μαζί με την ομάδα της, υποδέχθηκε τους καλεσμένους, κάνοντας μια σύντομη περιήγηση στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του λιμανιού και εξηγώντας τα στρατηγικά πλεονεκτήματα του σύγχρονου αυτού λιμένα.
O Διευθυντής του Πιερικού Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής (Π.Ο.Τ.Α.Π.) κ. Βασίλης Δήμου ξενάγησε και ενημέρωσε τους εκπροσώπους κρουαζιέρας για την περιοχή της Ολυμπιακής Ριβιέρας και τις προοπτικές της, ενώ τους καλωσόρισε στην Πιερία η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κα Σοφία Μαυρίδου, η οποία ευχαρίστησε για τη συνεργασία τονίζοντας τη σημασία του τουρισμού κρουαζιέρας ως έναν σημαντικό παράγοντα για την ανάπτυξη του προορισμού.
Με τη σειρά του, ο Πρόεδρος του Π.Ο.Τ.Α.Π. κ. Γιώργος Καραλής, ανέφερε ότι αξιοποιείται μία ευκαιρία με σημαντικά οφέλη για την Πιερία, χαρακτηρίζοντας την Ολυμπιακή Ριβιέρα ως έναν ελκυστικό, εναλλακτικό και βιώσιμο τουριστικό προορισμό,που προσφέρει μη κορεσμένες επιλογές.
Η One Whole Travel & Tourism προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών δημοσίων σχέσεων και ψηφιακής επικοινωνίας, δημιουργώντας ολοκληρωμένες εκστρατείες με επίκεντρο τον κλάδο του τουρισμού, της φιλοξενίας, των προορισμών και των ταξιδίων.
Με βαθιά γνώση των τοπικών και διεθνών αγορών, με γνώμονα την αποτελεσματικότητα και την εξωστρέφεια, με βάση την εμπεριστατωμένη έρευνα, αλλά και την πολυετή εμπειρία και με την αξιοποίηση ενός ισχυρού δικτύου επαφών ειδικεύεται στη δημιουργία multichannel εκστρατειών που μεγιστοποιούν την προβολή, ενδυναμώνοντας επιχειρήσεις, φορείς και προορισμούς στον τουρισμό και τη φιλοξενία.
Από τον Νοέμβριο του 2023, η One Whole Communication Experts είναι μέλος του παγκόσμιου δικτύου Travel Lifestyle Network (TLN) , το οποίο απαρτίζεται από 20 ανεξάρτητες εταιρείες PR, digital marketing και trade, σε περισσότερες από 40 στρατηγικές τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο.
Το TLN ειδικεύεται στον τουρισμό, τη φιλοξενία και lifestyle, προσφέροντας τη δυνατότητα κάλυψης πλήθους αγορών με δημιουργικές εκστρατείες, στοχευμένη εκπροσώπηση και εξειδικευμένη προβολή σε τοπικό και διεθνές επίπεδο.
Μέσω αυτής της συνεργασίας, η One Whole είναι σε θέση να παρέχει πρωτοποριακές και στρατηγικές λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών και συμβάλλουν στην ανάπτυξη του τουριστικού τομέα.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter