Πεμ10242024

Last updateΠαρ, 25 Οκτ 2024 7am

Αλλαγές στο δίκτυο της Premier Alliance

0HMM

Η Premier Alliance, συμπεριλαμβανομένων των HMM, Ocean Network Express (ONE) και Yang Ming, η οποία θα αρχίσει να λειτουργεί τον Φεβρουάριο μετά την έξοδο της Hapag-Lloyd από τη Συμμαχία, ανακοίνωσε αλλαγές στο δίκτυό της.


Στο Transpacific (West Coast), το PN3 θα χωριστεί σε δύο βρόχους, PN3 και PN4, ενώ θα υπάρξει μια νέα υπηρεσία MD5 μεταξύ της Μεσογείου και της Άπω Ανατολής, σύμφωνα με την DynaLiners.
Δεδομένου του περιορισμένου αριθμού λιμένων που εξυπηρετούνται από την υπηρεσία MD5 (Βαρκελώνη, Σιγκαπούρη και Σαγκάη), είναι πιθανό ότι θα υπάρξει λειτουργία βάσει χρονοθυρίδων σε συνεργασία με την MSC κατά μήκος αυτής της διαδρομής, με την οποία θα συνεργαστεί η Premier Alliance.
Επιπλέον, στη διαδρομή Transpacific (East Coast), το λιμάνι της Τζάκσονβιλ της Φλόριντα (JAXPORT) θα προστεθεί στον EC2.
Οι πλήρεις εναλλαγές των ανωτέρω υπηρεσιών θα επικαιροποιηθούν ως εξής:
MD5 (Μεσόγειος-Άπω Ανατολή): Βαρκελώνη (Ισπανία) – Σιγκαπούρη – Σαγκάη (Κίνα)
PN3 (Transpacific West Coast): Qingdao (Κίνα) Busan (Νότια Κορέα) – Βανκούβερ (Καναδάς) – Tacoma (ΗΠΑ) – Busan – Qingdao
PN4 (Δυτική Ακτή του Ειρηνικού): Ningbo (Κίνα), Σαγκάη (Κίνα) - Βανκούβερ (Καναδάς) - Tacoma (ΗΠΑ) - Ningbo
EC2 (Ανατολική Ακτή του Ειρηνικού): Xiamen (Κίνα) - Shenzhen, Yantian (Κίνα) - Ningbo (Κίνα) - Σαγκάη (Κίνα) - Busan (Νότια Κορέα) - Colon, Cristobal (Παναμάς) - Σαβάνα (ΗΠΑ) - Τσάρλεστον (ΗΠΑ) - Τζάκσονβιλ (ΗΠΑ) - Colon, Cristobal - Busan - Xiamen

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter