Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Η ΑΕΝ πλοιάρχων Ύδρας στο Ίδρυμα Ευγενίδου

0AEN

Το Ίδρυμα Ευγενίδου επισκέφθηκαν την Παρασκευή 19 Απριλίου 2019 οι σπουδαστές της Ακαδημίας Πλοιάρχων Εμπορικού Ναυτικού Ύδρας, συνοδευόμενοι από τον Διοικητή της Σχολής Αντιπλοίαρχο Λ.Σ. Ευάγγελο Δανόπουλο, τον Διευθυντή Σπουδών κ. Χρήστο Κοτζιά και τον Αναπληρωτή Διευθυντή Σπουδών κ. Βασίλη Σταυρόπουλο.
Παρών στην επίσκεψη ήταν και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Ναυτικής Εκπαίδευσης Αρχιπλοίαρχος Λ.Σ. Αλέξανδρος Τσελίκης.
Οι σπουδαστές της ΑΕΝ Πλοιάρχων Ύδρας ξεναγήθηκαν στους χώρους του Ιδρύματος Ευγενίδου και παρακολούθησαν δράσεις στο Κέντρο Επιστήμης και Τεχνολογίας «Athena», στο UTechLab και στο Πλανητάριο.
Στην συνέχεια συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο του Ιδρύματος Ευγενίδου και Πρέσβη του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού (ΙΜΟ) στην Ελλάδα κ. Λεωνίδα Δημητριάδη-Ευγενίδη.
Ο κ. Ευγενίδης, αφού τους καλωσόρισε στο Ίδρυμα Ευγενίδου, υπογράμμισε ότι η ναυτιλία των Ελλήνων αποτελεί έναν τομέα στον οποίο οι Έλληνες αξιωματικοί Εμπορικού Ναυτικού διαπρέπουν όταν συνδυάζουν το πάθος τους για την θάλασσα με την συνεχή ανάπτυξη δεξιοτήτων.
Τόνισε επίσης ότι το Ίδρυμα Ευγενίδου διαχρονικά στέκεται αρωγός στην δημόσια ναυτική εκπαίδευση, στηρίζοντάς την με κάθε πρόσφορο μέσο και τρόπο και όντας παρόν όταν καλείται να συμβάλει στην ενίσχυσή της. Τέλος, ευχήθηκε τους νέους σπουδαστές να έχουν μία καλή σταδιοδρομία στην θάλασσα.
Ο Διοικητής της Σχολής κ. Δανόπουλος ευχαρίστησε τον κ. Ευγενίδη για την ευκαιρία που είχαν οι σπουδαστές της ΑΕΝ Ύδρας να επισκεφθούν το Ίδρυμα Ευγενίδου, αλλά και για την διαχρονική συμβολή του στην δημόσια ναυτική εκπαίδευση, και του προσέφερε τον θυρεό της αρχαιότερης εν ενεργεία ναυτικής Ακαδημίας Πλοιάρχων παγκοσμίως

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter