Τετ10232024

Last updateΤρι, 22 Οκτ 2024 5pm

Κρουαζιέρες στην Αφρική από την Royal Caribbean

0voyagerOfTheSeas

Η Royal Caribbean International πρόκειται να προσφέρει κρουαζιέρες στην Αφρική με το Voyager of the Seas στα τέλη του 2025.
Μετά την ακύρωση δύο κρουαζιέρων επανατοποθέτησης μέσω της Ερυθράς Θάλασσας και της Μέσης Ανατολής νωρίτερα αυτό το μήνα, η εταιρεία πρόσθεσε νέα ταξίδια στις αφρικανικές ακτές και τον Ινδικό Ωκεανό στο πρόγραμμα του πλοίου.
Πλέοντας από την Ισπανία στη Νότια Αφρική, η πρώτη κρουαζιέρα αναχωρεί από το λιμάνι της Βαρκελώνης στις 27 Οκτωβρίου 2025.
Πριν φτάσει στο Κέιπ Τάουν στα μέσα Νοεμβρίου, το ταξίδι των 14 διανυκτερεύσεων περιλαμβάνει επισκέψεις σε προορισμούς στο Μαρόκο, τα Κανάρια Νησιά, τη Σενεγάλη και τη Ναμίμπια.
Το δρομολόγιο τονίζεται από μια διανυκτέρευση στο Walvis Bay, καθώς και επισκέψεις στο Ντακάρ και το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια.
Από το Κέιπ Τάουν, το Voyager of the Seas πρόκειται να προσφέρει μια κρουαζιέρα 17 διανυκτερεύσεων στη Σιγκαπούρη που ταξιδεύει σε λιμάνια προσέγγισης στη Νότια Αφρική, τη Ρεϊνιόν και τον Μαυρίκιο.
Το δρομολόγιο περιλαμβάνει επισκέψεις στο Port Elizabeth, το Le Port και το Port Louis, εκτός από 11 ημέρες κρουαζιέρας στον Ινδικό Ωκεανό.
Μετά την άφιξή του στη Σιγκαπούρη, το Voyager of the Seas συνεχίζει το αρχικό του πρόγραμμα, πλέοντας στο Μπρίσμπεϊν για μια χειμερινή σεζόν κρουαζιέρας στην Αυστραλία.
Από τα μέσα Δεκεμβρίου 2025 έως τις αρχές Απριλίου 2026, το πλοίο κατασκευής 1999 έχει προγραμματιστεί να προσφέρει μια σειρά από κρουαζιέρες τριών έως εννέα διανυκτερεύσεων στην Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία και τα νησιά του Νότιου Ειρηνικού.
Πλέοντας από τη Μεσόγειο στη Σιγκαπούρη μέσω της διώρυγας του Σουέζ, οι αρχικές κρουαζιέρες επανατοποθέτησης του Voyager ακυρώθηκαν στις αρχές Οκτωβρίου.
Σε ανακοίνωση που εστάλη στους επιβάτες που είχαν κλείσει, η εταιρεία ανέφερε ότι το πλοίο αναδιατάχθηκε για να αποφευχθούν αναταραχές στην περιοχή της Ερυθράς Θάλασσας.
Το πλοίο των 3.430 επισκεπτών επρόκειτο να προσφέρει μια κρουαζιέρα 14 διανυκτερεύσεων από την Civitavecchia στο Ντουμπάι, ακολουθούμενη από ένα ταξίδι 14 διανυκτερεύσεων από το Ντουμπάι στη Σιγκαπούρη.
Εκτός από τη διέλευση από τη Διώρυγα του Σουέζ, τα δρομολόγια περιελάμβαναν επισκέψεις σε προορισμούς στην Ιταλία, την Ελλάδα, την Ιορδανία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, την Ινδία, την Ταϊλάνδη και τη Μαλαισία.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter