Παρ06282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

«The Three Oceans» 2027: Η Silversea άνοιξε την προπώληση για την παγκόσμια κρουαζιέρα

0silverdawn

Η Silversea Cruises άνοιξε μια αποκλειστική προπώληση για το The Three Oceans, την παγκόσμια κρουαζιέρα του 2027 με το Silver Dawn. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η προπώληση άνοιξε, ενώ οι γενικές πωλήσεις πρόκειται να ανοίξουν στις 27 Ιουνίου.


Στις 149 ημέρες, το παγκόσμιο ταξίδι του 2027 θα είναι η μεγαλύτερη παγκόσμια κρουαζιέρα της Silversea ποτέ. Πλέοντας με το Silver Dawn, το δρομολόγιο αναχωρεί από το Λος Άντζελες στις 8 Ιανουαρίου 2027.
Η πλήρης κρουαζιέρα περιλαμβάνει επισκέψεις σε συνολικά 80 προορισμούς σε 35 χώρες σε πέντε ηπείρους, εκτός από 11 διανυκτερεύσεις. Το δρομολόγιο επισημαίνεται επίσης από 20 νέα λιμάνια προσέγγισης για μια Silversea World Cruise.
Το πρώτο τμήμα της παγκόσμιας κρουαζιέρας The Three Oceans εξερευνά τον Ειρηνικό Ωκεανό, με 46 ημέρες κρουαζιέρας σε προορισμούς στη Χαβάη, τη Γαλλική Πολυνησία και την Αυστραλία.
Για το δεύτερο μέρος του ταξιδιού, το Silver Dawn κινείται στον Ινδικό Ωκεανό, επισκεπτόμενο λιμάνια προσέγγισης στη Νοτιοανατολική Ασία και την Αφρική.
Αυτό το τμήμα τονίζεται από μια επταήμερη επίσκεψη στη Νότια Αφρική, δήλωσε η Silversea, η οποία επιτρέπει στους επισκέπτες να συμμετέχουν σε εμπειρίες σαφάρι.
Πριν φτάσει στην Ευρώπη, το δρομολόγιο εξερευνά επιπλέον προορισμούς στον Ατλαντικό Ωκεανό, όπως η Ναμίμπια, η Αγκόλα, η Γκάνα, η Γκάμπια και τα Κανάρια Νησιά.
Καθ' οδόν προς την Κοπεγχάγη, το πλοίο πρόκειται επίσης να επισκεφθεί λιμάνια προσέγγισης στη Δυτική Μεσόγειο και τη Βόρεια Ευρώπη.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Silversea, Bertz Hernandez, η παγκόσμια κρουαζιέρα του 2027 θα προσελκύσει επίσης περισσότερους προορισμούς από οποιοδήποτε ταξίδι στην ιστορία της εταιρείας.
Το δρομολόγιο περιλαμβάνει επίσης λιμάνια προσέγγισης εκτός της πεπατημένης διαδρομής και διαμονές μεγαλύτερης διάρκειας, πρόσθεσε, καθώς και επισκέψεις σε 50 μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO.
Η κρουαζιέρα τονίζεται επίσης από αποκλειστικές χερσαίες εκδηλώσεις, όπως ένα ηλιοβασίλεμα ho'olaule'a στη Χονολουλού, μια χερσαία εμπειρία δύο διανυκτερεύσεων στη Νότια Αφρική και μια μουσική παράσταση στον καθεδρικό ναό της Αγίας Άννας στο Μπέλφαστ.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter