Κυρ09082024

Last updateΣαβ, 07 Σεπ 2024 9pm

Οι τρείς ωκεανοί: Η SILVERSEA ανακοινώνει παγκόσμια κρουαζιέρα το 2027

0Silversea33

Η Silversea, η κορυφαία μάρκα υπερπολυτελών ταξιδιών κρουαζιέρας, αποκάλυψε το πλουσιότερο ταξίδι της για την Παγκόσμια Κρουαζιέρα 2027, The Three Oceans. Το Silver Dawn, ένα από τα μικρότερα κρουαζιερόπλοια παγκοσμίως, θα αναχωρήσει από το Λος Άντζελες στις 8 Ιανουαρίου και θα φτάσει στην Κοπεγχάγη στις 7 Ιουνίου 2027, προσεγγίζοντας 80 προορισμούς - περισσότερους από οποιοδήποτε ταξίδι στην ιστορία της μάρκας - σε 35 χώρες σε πέντε ηπείρους, συμπεριλαμβανομένων 20 νέων κλήσεων για κρουαζιέρα Silversea World και 11 διανυκτερεύσεις.

Σχεδιασμένο από τους κορυφαίους ειδικούς προορισμών της Silversea, το ταξίδι των 149 ημερών θα ξεκλειδώσει τους μοναδικούς πολιτισμούς, τις ιστορίες και τις ιδέες του Ειρηνικού, του Ινδικού και του Ατλαντικού ωκεανούς, συνδέοντας πάνω από 50 μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO και προσφέροντας μεγαλύτερη διάρκεια στο λιμάνι από οποιαδήποτε άλλη παγκόσμια κρουαζιέρα. Μια σειρά από εξατομικευμένες εκδηλώσεις, που προσφέρουν αποκλειστική πρόσβαση σε εξατομικευμένες εμπειρίες σε πραγματικό στυλ Silversea, θα ενισχύσουν το ταξίδι για τους επισκέπτες.

«Καλώντας σε περισσότερους προορισμούς από οποιοδήποτε ταξίδι στην ιστορία του Silversea, αποκαλύπτουμε με υπερηφάνεια το The Three Oceans World Cruise 2027, το οποίο διευρύνει την κορυφαία θέση μας στον κλάδο προσφορά εκτεταμένων ταξιδιών», δήλωσε ο Bert Hernandez, πρόεδρος της Silversea. «Ταξιδεύοντας με το Silver Dawn, ένα από τα μικρότερα πλοία για να ξεκινήσουν μια παγκόσμια κρουαζιέρα, οι επισκέπτες μας θα ξεφύγουν από την πεπατημένη διαδρομή σε 80 προορισμούς σε πέντε ηπείρους σε διάστημα 149 ημερών, με τη μεγαλύτερη παραμονή στο λιμάνι από οποιαδήποτε παγκόσμια κρουαζιέρα. Θα εξερευνήσουν περισσότερα από 50 μνημεία της UNESCO Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς, ανακαλύψτε 20 προορισμούς που δεν έχετε επισκεφθεί ποτέ σε μια παγκόσμια κρουαζιέρα Silversea και παρακολουθήστε τέσσερις αποκλειστικές εκδηλώσεις παγκόσμιας κρουαζιέρας - εξατομικευμένες εμπειρίες, επιμελημένες από την ομάδα εμπειρογνωμόνων μας. Έχοντας συγκεντρώσει πάνω από 30 χρόνια λειτουργίας, ο προορισμός μας Η τεχνογνωσία θα επιτρέψει στους επισκέπτες μας να ανακαλύψουν τις καλύτερες εμπειρίες στα υπερπολυτελή ταξίδια κρουαζιέρας».

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter