Κυρ09082024

Last updateΣαβ, 07 Σεπ 2024 9pm

Νέα προγράμματα για την οικογένεια από την MSC Cruises

0MSC Bellissima

Η MSC Cruises εισάγει νέες υπηρεσίες και δραστηριότητες εν πλω στο παιδικό και οικογενειακό της πρόγραμμα για την καλοκαιρινή ιστιοπλοϊκή περίοδο του 2024, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Για πρώτη φορά, η εταιρεία κρουαζιέρας θα προσφέρει υπηρεσία φροντίδας με εξειδικευμένο προσωπικό, σε συνεργασία με τον μακροχρόνιο συνεργάτη της Chicco, για μωρά ηλικίας έως έξι μηνών. Προηγουμένως, η υπηρεσία εξυπηρετούσε άτομα ηλικίας ενός έτους και άνω. Επίσης, νέα είναι δύο οικογενειακά τηλεπαιχνίδια, ένα παιχνίδι trivia βασισμένο στη γεωγραφία που ονομάζεται "World Quest" και ένα κατασκοπευτικό παιχνίδι αφιερωμένο στην τέχνη που ονομάζεται "Caravaggio".
Οι ώρες λειτουργίας των συλλόγων για παιδιά ηλικίας 12 έως 17 ετών έχουν επεκταθεί τις ημέρες της θάλασσας από τις 10 π.μ. έως τη 1 μ.μ. και από τις 3 μ.μ. έως τα μεσάνυχτα, και όταν ένα πλοίο ελλιμενίζεται στο λιμάνι οι ώρες είναι τώρα 3 μ.μ. έως μεσάνυχτα.
Οι γονείς που θέλουν να περάσουν χρόνο με τα παιδιά τους στα παιδικά κλαμπ μπορούν τώρα να κάνουν κράτηση καθημερινά όταν όλοι οι χώροι είναι ανοιχτοί. Μεγάλα πάρτι για οικογένειες και τα παιδιά τους είναι επίσης διαθέσιμα κατά τη διάρκεια μιας κρουαζιέρας.
Ο Steve Leatham, παγκόσμιος επικεφαλής ψυχαγωγίας της MSC Cruises, δήλωσε: «Στην καρδιά της επιχείρησής μας είναι η οικογένεια. Μας αρέσει να δημιουργούμε αξέχαστες αναμνήσεις και διακοπές για όλους, ειδικά για οικογένειες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προσφέρουμε με υπερηφάνεια ένα οικογενειακό πρόγραμμα ψυχαγωγίας και δραστηριοτήτων σε όλο τον στόλο που έχει απήχηση στους πολύτιμους επισκέπτες μας. Ως πατέρας τριών αγοριών, γνωρίζω από πρώτο χέρι την απίστευτη δουλειά που κάνει η ομάδα νέων μας, όχι μόνο στην ψυχαγωγία των παιδιών και των οικογενειών, αλλά και στη δημιουργία στιγμών που δεν μπορούν να αναπαραχθούν πουθενά αλλού».
Ο Matteo Mancini, ανώτερος διευθυντής παιδικής ψυχαγωγίας, πρόσθεσε: «Φιλοξενούμε περισσότερα από 600.000 παιδιά και εφήβους σε ολόκληρο τον στόλο μας κάθε χρόνο και θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι κάθε ένας από αυτούς αποβιβάζεται έχοντας την καλύτερη εμπειρία. Γι' αυτό είναι τόσο σημαντικό για εμάς να ακούμε συνεχώς τα σχόλιά τους και να ακολουθούμε τις τάσεις της ψυχαγωγίας. Η μουσική, τα τηλεπαιχνίδια, η ψηφιακή καινοτομία και το εκπαιδευμένο προσωπικό νέων είναι οι πυλώνες που μετατρέψαμε σε πραγματικότητα».
Οι δραστηριότητες του Guinness World Record για οικογένειες είναι επίσης διαθέσιμες στα MSC World Europa, MSC Euribia, MSC Seascape, MSC Seashore, MSC Magnifica, MSC Divina, MSC Meraviglia, MSC Virtuosa και MSC Grandiosa, όπου οι οικογένειες έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν βραβεία σε μια εκπομπή κουίζ.
Οι οικογένειες μπορούν επίσης να συμμετέχουν σε δραστηριότητες για παιδιά σε συνεργασία με το MSC Foundation και τους συνεργάτες του για να μάθουν περισσότερα σχετικά με τις πρωτοβουλίες βιωσιμότητας. Αυτό περιλαμβάνει μία ώρα κάθε μέρα αφιερωμένη σε περιβαλλοντικά θέματα.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter