Κυρ06162024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Η MedCruise επενδύει στην ψηφιακή επικοινωνία διευρύνοντας τις υπηρεσίες της

0Web PR1

Η MedCruise, η μεγαλύτερη Ένωση Λιμένων Κρουαζιέρας της Μεσογείου που εκπροσωπεί 153 λιμάνια από 22 χώρες σε 3 διαφορετικές ηπείρους και 53 Συνδεδεμένα Μέλη, είχε μια πολύ παραγωγική εντολή με πολλές νέες πρωτοβουλίες και υπηρεσίες, οι οποίες υποστηρίζονται πλέον από τεχνολογικές καινοτομίες στις ψηφιακές πλατφόρμες της. Οι βελτιώσεις της ιστοσελίδας εισάγουν νέα χαρακτηριστικά που αποσκοπούν στη βελτίωση της εμπειρίας του χρήστη και στη διασφάλιση της πρόσβασης στις πιο ενημερωμένες πληροφορίες για τον κλάδο της κρουαζιέρας από τα μέλη του, για να δημιουργήσουν ισχυρότερη προβολή για όλα τα λιμάνια MedCruise και τα συνδεδεμένα μέλη.

Ενημερωτικοί Χάρτες & Νέες Ενότητες
Μία από τις πιο σημαντικές βελτιώσεις είναι ο γεωγραφικός εντοπισμός κάθε μέλους, μια θεμελιώδης αλλαγή όσον αφορά την ακρίβεια και την ακρίβεια. Επιπλέον, αυτό επιτρέπει τη δημιουργία λεπτομερών και ενημερωτικών χαρτών και τη δημιουργία ενημερωτικών γραφημάτων που αντικατοπτρίζουν δεδομένα και πληροφορίες από διάφορες έρευνες, νέες πρωτοβουλίες ή δραστηριότητες που δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια αυτής της εντολής.

Από τώρα και στο εξής, η βιομηχανία κρουαζιέρας θα έχει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τις εγκαταστάσεις και τις υπηρεσίες του πληρώματος που διατίθενται στα λιμάνια μας, χάρη στη φιλική προς το πλήρωμα έρευνα με επικεφαλής τον αντιπρόεδρο της MedCruise, Lorenzo Vera. Επιπλέον, η εκτενής έρευνα βιωσιμότητας και περιβάλλοντος που διεξήχθη από τα διοικητικά συμβούλια Valeria Mangiarotti και Jamil Ouazzani θα παρουσιαστεί σε μορφή χάρτη. Αυτά τα δεδομένα θα είναι διαθέσιμα στον ιστότοπο της MedCruise με προσαρμόσιμα φίλτρα, ενισχύοντας τους χρήστες με αξιόπιστες πληροφορίες και διευκολύνοντας την ενημερωμένη λήψη αποφάσεων.

Από μια στατική πλατφόρμα, η ιστοσελίδα της MedCruise θα γίνει πιο διαδραστική επιτρέποντας στα μέλη να διαχειρίζονται και να ενημερώνουν άμεσα τα προφίλ τους, διασφαλίζοντας την ακρίβεια των πληροφοριών που παρουσιάζονται και ενδυναμώνοντας τα μέλη ή προωθώντας τη δέσμευσή τους στην κοινότητα της MedCruise.

Σε έναν τομέα όπου οι ευέλικτοι επαγγελματίες χρειάζονται όλο και περισσότερο με τον αυξανόμενο αριθμό και μέγεθος των πλοίων, μια νέα ενότητα στον ιστότοπο θα είναι αφιερωμένη στις ευκαιρίες σταδιοδρομίας από τις γραμμές κρουαζιέρας αλλά και από την πλευρά του λιμανιού, προκειμένου να συμπεριλάβει όποιον θέλει να γίνει μέρος της ζωντανής βιομηχανίας κρουαζιέρας.

Τα συνδεδεμένα μέλη έχουν αυξηθεί κατά 47% και η MedCruise έχει επίσης δημιουργήσει ένα σύστημα κατηγοριοποίησης που περιλαμβάνει τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες συνεργατών, αντανακλώντας τον υποστηρικτικό τους ρόλο στον κλάδο: Συμβούλιο Τουρισμού, Λιμενικός Πράκτορας, Δεκτικός Πράκτορας ή Ένωση ή Εταιρεία που σχετίζεται με τη βιομηχανία κρουαζιέρας.

Ως έργο του διοικητικού συμβουλίου του Άρη Μπατσούλη και ως ο 2ος πυλώνας της εντολής μετά τη βιωσιμότητα, η MedCruise έχει δώσει υψηλή προτεραιότητα στη διακυβέρνηση δεδομένων για να καταστεί μία από τις αξιόπιστες πηγές δεδομένων. Σε συνεργασία με την εταιρεία SaMMYacht, η ένωση εργάζεται ενεργά σε ένα έργο που θα δημιουργήσει μια ψηφιακή πλατφόρμα για την αυτοματοποίηση της αναφοράς, μοντελοποίησης και οπτικοποίησης δεδομένων κίνησης κρουαζιέρας σε όλο το δίκτυο λιμένων MedCruise σε ετήσια βάση. Αυτή η νέα πλατφόρμα, η οποία θα είναι επίσης διαθέσιμη στον ιστότοπο τον Ιούνιο του 2024, θα ενσωματώνει επίσης δυναμικά γραφικά και ιστορικά δεδομένα που συλλέχθηκαν τα τελευταία 10 χρόνια, επιτρέποντας στα μέλη να συγκρίνουν τα καταγεγραμμένα διαθέσιμα δεδομένα.

Ο ιστότοπος της MedCruise συνεχίζει να λειτουργεί ως βάση δεδομένων που προσφέρει δημοσιεύσεις και χρήσιμους πόρους για τον κλάδο της κρουαζιέρας, όπως η έκθεση MedCruise Statistics, που εκδίδεται κάθε χρόνο, η MedCruise Yearbook, που ενημερώνεται επίσης ετησίως και η πρόσφατη MedCruise's Cruise Port City Compass, δημοσιεύθηκε και ξεκίνησε στο Seatrade Cruise Global στις 10 Απριλίου 2024, σε συνεργασία με την AIVP, τη Διεθνή Ένωση Πόλεων και Λιμένων και χάρη στις μεγάλες προσπάθειες του διοικητικού συμβουλίου Noemi Frascella.

Social Media Development & Νέα "Θέματα"
Τέλος, όσον αφορά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η MedCruise έχει δει σημαντική αύξηση της παρουσίας και της προβολής της τα τελευταία χρόνια, ειδικά σε πλατφόρμες όπως το LinkedIn και το Instagram, και δίνει μεγαλύτερη έμφαση σε αυτά τα κανάλια χάρη στην υποστήριξη του διοικητικού συμβουλίου Cristina De Gregori.

Επιπλέον, η MedCruise θα είναι παρούσα στο κανάλι «Threads», έναν λογαριασμό που θα ξεκινήσει τον Ιούνιο του 2024, με στόχο τη βελτίωση της προβολής και την παροχή ενός ειδικού χώρου για συζητήσεις, ενημερώσεις και αλληλεπιδράσεις, ενισχύοντας τη διαδικτυακή της παρουσία.

Η Figen Ayan, Πρόεδρος της MedCruise, δήλωσε ότι «ενώ πλησιάζουμε στο τέλος της εντολής 2021-2024, είμαι εξαιρετικά χαρούμενος που βλέπω ότι το όραμα και οι στόχοι μας έχουν επιτευχθεί και θα αντικατοπτρίζονται σε ολόκληρη τη βιομηχανία με φιλικό προς το χρήστη και προσβάσιμο τρόπο με τον βελτιωμένο ιστότοπό μας MedCruise. Αυτό δεν θα ήταν εφικτό χωρίς τις συνεχείς προσπάθειες της Γραμματείας, του Διοικητικού Συμβουλίου και των εμπλεκόμενων φορέων».

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter