Παρ03292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Δοκιμαστικά ξεκινάει το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο

Icon ofthe Seas

Το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο το Icon of the Seas ξεκινά θαλάσσιες δοκιμές τον Ιούνιο.


Το ναυπηγείο Meyer Turku ανακοίνωσε ότι το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο, το Icon of the Seas που είναι υπό κατασκευή στη Φινλανδία για λογαριασμό της Royal Caribbean International, απέχει ένα μήνα από τις θαλάσσιες δοκιμές της. Θα σηματοδοτήσει ένα σημαντικό ορόσημο για το πλοίο που παραγγέλθηκε πριν από επτά χρόνια.
«Οι θαλάσσιες δοκιμές του Icon of the Seas πλησιάζουν με γοργούς ρυθμούς! Το Icon έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει τις θαλάσσιες δοκιμές του στα μέσα Ιουνίου», ανακοίνωσε η Meyer Turku σε ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Το νέο κρουαζιερόπλοιο 250.800 τόνων, θα είναι σχεδόν 6% μεγαλύτερο σε όγκο από το σημερινό μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο, Wonder of the Seas, επίσης της Royal Caribbean. Το Icon of the Seas είναι ένα κρουαζιερόπλοιο διπλού καυσίμου LNG με έξι κινητήρες Wärtsilä που παράγουν συνολικά 67.500 kW. Επιπλέον, διαθέτει κυψέλες καυσίμου και σύστημα ανάκτησης θερμότητας καθώς και σύστημα λίπανσης αέρα στη γάστρα.
Η ημερομηνία παράδοσης του πλοίου τοποθετείται στο τέλος του 2023. Θα μπει στα δρομολόγια τον Ιανουάριο του 2024 πραγματοποιώντας 7ήμερες κρουαζιέρες στην Καραϊβική από το Μαϊάμι.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter