Παρ04262024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Νέο πρόγραμμα της Costa για Ελλάδα - Τουρκία

0costa smeralda 1

H Costa ανακοίνωσε καινοτομίες στο πρόγραμμα κρουαζιέρας της για το 2024, εγκαινιάζοντας ένα εντελώς νέο δρομολόγιο με προσεγγίσεις σε Ελλάδα και Τουρκία.
Το Costa Fortuna θα αποπλέει από Πειραιά κάθε Παρασκευή το καλοκαίρι του 2024, επισκεπτόμενο την Κωνσταντινούπολη και τα ελληνικά νησιά Μύκονο, Κρήτη, Ρόδο και Σαντορίνη. Ορισμένες αναχωρήσεις θα περιλαμβάνουν ακόμη και μια κλήση στην Αλικαρνασσό της Τουρκίας αντί για τη Ρόδο.
Την άνοιξη, η Costa Fortuna θα προσφέρει δρομολόγια που κυμαίνονται από τρεις έως πέντε ημέρες στη Δυτική Μεσόγειο. Το πλοίο θα προσφέρει επίσης μεγαλύτερα δρομολόγια δύο εβδομάδων προς το Μαρόκο και τη Λισαβόνα, το Ισραήλ, την Αίγυπτο, την Τυνησία, την Τουρκία και την Ελλάδα.
Η Costa Fascinosa θα προσφέρει ένα πρόγραμμα κρουαζιέρας μιας εβδομάδας στη Μάλτα και τα ελληνικά νησιά αντί του αρχικού σχεδίου να λειτουργήσει στη Βόρεια Ευρώπη.
Η κρουαζιέρα μιας εβδομάδας του πλοίου θα περιλαμβάνει επισκέψεις στην Κατάνια, τον Τάραντα, τη Σαντορίνη, τη Μύκονο και τη Βαλέτα.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter