Πεμ04182024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Νέα καμπάνια της MSC Cruises εστιάζει στο περιβάλλον

0MSC LIRICΑ AT PIRAEUS

“Discover the Future of Cruising” είναι ο τίτλος της νέας καμπάνιας της MSC Cruises η οποία εστιάζει στο περιβάλλον προβάλλοντας την δέσμευσή της για την προστασία του και θα προωθηθεί σε περισσότερες από 30 χώρες και θα προβληθεί στην τηλεόραση, τα έντυπα μέσα, τα ψηφιακά μέσα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
«Ήδη η κρουαζιέρα είναι μια από τις καλύτερες επιλογές διακοπών που προσφέρονται για τους καταναλωτές σήμερα, αλλά πολλοί από τους επισκέπτες μας δεν συνειδητοποιούν ότι έχει επίσης σημαντικές πτυχές βιωσιμότητας», δήλωσε ο executive chairman of the Cruise Division Pierfrancesco Vago του Ομίλου MSC.
«Εδώ και καιρό εστιάζουμε σταθερά στις βιώσιμες και περιβαλλοντικά υπεύθυνες επιχειρηματικές πρακτικές και στην προστασία των επισκεπτών, των εργαζομένων και των κοινοτήτων στις οποίες δραστηριοποιούμαστε. Σήμερα περισσότερο από ποτέ, εταιρίες όπως η MSC Cruises αναγνωρίζουν τη ζωτική σημασία του περιβάλλοντος και ενός υγιούς και βιώσιμου πλανήτη και γι 'αυτό πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό για εμάς να αναλάβουμε ηγετικό ρόλο και να καταστήσουμε τις δεσμεύσεις μας για τη βιωσιμότητα βασικό στοιχείο του λόγου μας με τους καταναλωτές και την κοινωνία. Η βιωσιμότητα στην MSC Cruises είναι κεντρικής σημασίας για το DNA της εταιρίας και τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούμε ως επιχείρηση» ανέφερε.
Η νέα καμπάνια επικεντρώνεται στο μέλλον της κρουαζιέρας και παρουσιάζει τις περιβαλλοντικές επιδόσεις του στόλου. Το τηλεοπτικό σποτ γυρίστηκε στο πρώτο πλοίο της MSC Cruises με LNG και πιο προηγμένο περιβαλλοντικά προηγμένο πλοίο μέχρι σήμερα, το MSC World Europa, επιδεικνύοντας τις περιβαλλοντικές λύσεις του πλοίου, καθώς και την ευρύτερη δέσμευση βιωσιμότητας και την πρόοδο της εταιρείας σε όλο τον στόλο των 21 πλοίων της εταιρίας.
«Επενδύουμε σε μεγάλο βαθμό, εδώ και πολλά χρόνια, σε λύσεις και τεχνολογίες που μειώνουν συνεχώς και προοδευτικά το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα. Από το 2017 έως το 2023, επενδύσαμε περισσότερα από οκτώ δισεκατομμύρια ευρώ σε έναν πιο σύγχρονο και αποδοτικό στόλο με δέκα νέα σκάφη που το καθένα ήταν σταδιακά πιο προηγμένο περιβαλλοντικά από το προηγούμενο. Η νέα καμπάνια της MSC Cruises είναι ένα ζωτικό εργαλείο για να εξηγήσουμε στους καταναλωτές και σε άλλα ενδιαφερόμενα μέρη πώς η δέσμευσή μας για βιωσιμότητα εκφράζεται στα πλοία μας και σε ολόκληρη την επιχείρησή μας και δείχνει πόσο κεντρικό είναι σε ό, τι κάνουμε », πρόσθεσε ο Vago.
Οι προσπάθειες της εταιρίας μέχρι σήμερα έχουν οδηγήσει σε μείωση της έντασης άνθρακα κατά 35% από το 2008, με καλές πιθανότητες επίτευξης του στόχου του ΙΜΟ σε ολόκληρο τον τομέα για μείωση της έντασης κατά 40% έως το 2030. Το Τμήμα Κρουαζιέρας του Ομίλου MSC δεσμεύεται να επιτύχει τον μακροπρόθεσμο στόχο του για κρουαζιέρες μηδενικού αντίκτυπου έως το 2050.
Το σχετικό βίντεο είναι προσβάσιμο στο youtube στη διεύθυνση: https://www.youtube.com/watch?v=lDF2bETWrFk

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter