Παρ03292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Επιστρέφει στην Ασία η Silversea Cruises

0Silversea33

Η Silversea Cruises, επιβεβαίωσε την επιστροφή της στην Ασία, με τέσσερα πλοία τα Silver Shadow, Silver Whisper, Silver Spirit και Silver Muse που έχουν προγραμματιστεί να πλεύσουν στην περιοχή μεταξύ του Δεκεμβρίου 2022 και του Μαΐου του 2023. Το Silver Muse θα γίνει το πρώτο πλοίο της κρουαζιέρας που θα ταξιδέψει στην όταν αναχωρήσει από τη Σιγκαπούρη στις 2 Δεκεμβρίου 2022. Τα κυριότερα σημεία της σεζόν της Silversea θα περιλαμβάνουν κλήσεις στη Σρι Λάνκα, στο Χονγκ Κονγκ , και το Βιετνάμ, μεταξύ άλλων, συνδυάζοντας ευκαιρίες για ταξίδια τόσο σε εμβληματικές πόλεις όσο και σε λιγότερο επισκέψιμους προορισμούς
«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσουμε την επιστροφή μας στην Ασία από τον Δεκέμβριο του 2022, προσφέροντας στους επισκέπτες την πολυτέλεια της επιλογής με τέσσερα πλοία που πλέουν στην περιοχή», ανέφερε η Barbara Muckermann, Chief Commercial Officer, Silversea Cruises. «Η Ασία αποτελεί εδώ και καιρό μια σημαντική ιστιοπλοϊκή περιοχή για την Silversea Cruises και οι επισκέπτες μας είναι πρόθυμοι να επιστρέψουν σε αυτήν την πλούσια ήπειρο μαζί μας. Συμπεριλαμβανομένων των προσεγγίσεων προς προορισμούς στη Σρι Λάνκα, το Χονγκ Κονγκ, το Βιετνάμ και άλλα με βολικές αναχωρήσεις, πολλές ολονύχτιες παραμονές και καθυστερημένες αναχωρήσεις που μεγιστοποιούν τις ευκαιρίες των επισκεπτών να γνωρίσουν την ψυχή του καθενός η επερχόμενη σεζόν στην Ασία αντιπροσωπεύει έναν από τους τελευταίους πυλώνες της παγκόσμια επιστροφή στην υπηρεσία».
Απολαμβάνοντας την καλύτερη εξυπηρέτηση στη θάλασσα στα υπερπολυτελή πλοία της Silversea, τα οποία είναι από τα πιο οικεία αλλά ευρύχωρα πλοία που πλέουν στην περιοχή, οι επισκέπτες θα «βυθιστούν» στους διαφορετικούς πολιτισμούς και τα τοπία της Ασίας, θα ανακαλύψουν τις πιο εμπλουτισμένες εμπειρίες της ηπείρου και θα ασχοληθούν με τους τοπικούς κοινότητες. Η επερχόμενη σεζόν της Silversea στην Ασία, η οποία περιλαμβάνει 25 ταξίδια που κυμαίνονται από 10 έως 20 ημέρες.

* φωτό αρχείου

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter