Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Η CELESTYAL ανακοινώνει την άρση των πρωτοκόλλων COVID-19 για το 2023

0SEL1

Η Celestyal, η βραβευμένη και αναγνωρισμένη ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, ανακοινώνει την κατάργηση της απαίτησης πιστοποιητικών πλήρους εμβολιασμού COVID-19 ή τη βεβαίωση νόσησης καθώς και την απόδειξη αρνητικού ελέγχου COVID-19 πριν την επιβίβαση.

Η άρση των πρωτοκόλλων ισχύει για τις κρουαζιέρες που ξεκινούν από τις 2 Μαρτίου 2023 και μετέπειτα, εκτός εάν υπάρξει διαφορετική απαίτηση από τις ελληνικές υγειονομικές αρχές.

Όλα τα μέλη του πληρώματος της Celestyal θα συνεχίσουν να είναι πλήρως εμβολιασμένα, ενώ η εταιρεία ενθαρρύνει όλους τους επιβάτες ηλικίας 12 ετών και άνω να εμβολιαστούν πλήρως. Ανεξάρτητα από τον εμβολιασμό, η Celestyal εξακολουθεί να συνιστά σε όλους τους επιβάτες που αναχωρούν από οποιοδήποτε λιμάνι να υποβάλλονται σε προληπτική εξέταση κορονοϊού πριν από το ταξίδι τους για να εξασφαλίσουν μια άνετη και ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία. Τα αποτελέσματα αυτά δεν θα είναι απαραίτητα για την επιβίβαση στο κρουαζιερόπλοιο.

«Η υγεία και η ασφάλεια των επιβατών μας, του πληρώματος και των προορισμών που επισκεπτόμαστε, αποτελεί προτεραιότητά μας και συνεχίζουμε να παρακολουθούμε και να προσαρμοζόμαστε στην κατάσταση όπως εξελίσσεται παγκοσμίως», δήλωσε ο Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Celestyal Cruises, κ. Leslie Peden. Συμπληρώνοντας ανέφερε: «Το πλήρωμά μας θα συνεχίσει να τηρεί τα αυστηρά πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας της εταιρείας που βασίζονται στις πιο πρόσφατες απαιτήσεις των ελληνικών υγειονομικών αρχών καθώς και στις οδηγίες του European Healthy Gateways και της CLIA. Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε όλους τους επισκέπτες μας σε μία ξεχωριστή εμπειρία για την οποία είμαστε γνωστοί και να εξερευνήσουν τους μοναδικούς προορισμούς των ελληνικών νησιών και της Ανατολικής Μεσογείου.»

Τα μέτρα Ασφάλειας και Υγιεινής θα αξιολογούνται διαρκώς και θα αναπροσαρμόζονται βάσει των τρεχουσών εξελίξεων στην πορεία της πανδημίας στην Ευρώπη και της λήψης νέων μέτρων πρόληψης, θεραπείας και περιορισμού του ιού.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter