Παρ04262024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Ακυρώνει κρουαζιέρες η Costa Cruises

0CostaVenezia

Η Costa Cruises ακύρωσε χειμερινά προγράμματα σε δύο πλοία που επρόκειτο να ταξιδέψουν στην Ευρώπη. Το Costa Venezia θα λειτουργήσει μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου. Όλες οι κρουαζιέρες από την 1η Δεκεμβρίου έως τα μέσα Απριλίου 2023 έχουν ακυρωθεί.
Το πλοίο επρόκειτο να προσφέρει κρουαζιέρες από την Τουρκία στην Αίγυπτο, το Ισραήλ και την Κύπρο, επισκεπτόμενο την Κωνσταντινούπολη, την Αλικαρνασσό, τη Λεμεσό, τη Χάιφα, την Αλεξάνδρεια και το Κουσάντασι. Την επόμενη χρονιά το Costa Venezia μεταφέρεται στη λειτουργία της Carnival Cruise Line στη Βόρεια Αμερική, στο πλαίσιο του Costa by Carnival, και θα αποπλεύσει από τη Νέα Υόρκη. Επιπλέον, το Costa Diadema θα ολοκληρώσει το πρόγραμμά της στις 22 Νοεμβρίου στη Μεσόγειο. Η χειμερινή σεζόν της που εκτείνεται έως τις 7 Απριλίου 2023 ακυρώθηκε. Το Costa Diadema θα συνεχίσει το πρόγραμμα κρουαζιέρας της ξεκινώντας από τις 7 Απριλίου 2023 με τις ήδη προγραμματισμένες 14ήμερες κρουαζιέρες στα Κανάρια Νησιά και, αργότερα, τις επταήμερες κρουαζιέρες στη Δυτική Μεσόγειο.
Στο μεταξύ χθες το Carnival Luminosa πέρασε στο λιμάνι του Παλέρμο επίσημα στον στόλο της Carnival Cruise Line ως το νεότερο Fun Ship που θα κάνει το ντεμπούτο του από το Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας, 6 Νοεμβρίου 2022. Το κρουαζιερόπλοιο θα ταξιδέψει μια ποικιλία εποχιακών δρομολογίων από το Μπρίσμπεϊν από τις 6 Νοεμβρίου 2022 έως τις 13 Απριλίου 2023.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter