Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Η SILVERSEA ενισχύει την κορυφαία στον κλάδο ομάδα αποστολών της

0σιμσον

Η Silversea Cruises ενίσχυσε την κορυφαία στον κλάδο ομάδα αποστολών της με τον διορισμό του Bob Simpson ως Αντιπροέδρου ανάπτυξης προϊόντων αποστολής.


O διορισμός του Simpson ενισχύει την ηγετική θέση της γραμμής κρουαζιέρας στους προορισμούς εν μέσω ισχυρής ζήτησης μεταξύ των εύπορων ταξιδιωτών για υπερπολυτελή κρουαζιέρα.
Ο Simpson θα είναι υπεύθυνος για τη δημιουργία και την επίβλεψη της εφαρμογής της στρατηγικής παράδοσης προϊόντων αποστολής της εταιρείας. Θα συνεργαστεί στενά με τους ενδιαφερόμενους φορείς των ρυθμιστικών αρχών και των προορισμών για να συνεχίσει να αναπτύσσει και να προσφέρει καινοτόμες και μοναδικές εμπειρίες αποστολών παγκοσμίως - ξεκλειδωμένες από τα πέντε πλοία αποστολής της Silversea, τα οποία εξερευνούν μερικές από τις πιο απομακρυσμένες περιοχές του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων και των δύο Πολικών Περιοχών.
Με μια περιπετειώδη καριέρα που εκτείνεται σε περισσότερα από 30 χρόνια στον κλάδο της φιλοξενίας, η Simpson ασχολείται με την κρουαζιέρα αποστολών από το 1998 και έχει τεράστια εμπειρία στην ανάπτυξη και λειτουργία αποστολών στις Πολικές Περιοχές και σε άλλους απομακρυσμένους προορισμούς. Ο Simpson εντάσσεται στην Silversea Cruises, έχοντας διατελέσει Αντιπρόεδρος της Expedition Cruising στο Abercrombie & Kent, όπου επέβλεψε την ανάπτυξη και τις λειτουργίες προϊόντων αποστολής της εταιρείας για σχεδόν 20 χρόνια.
Ο Simpson υπηρέτησε στο παρελθόν ως Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Διεθνούς Ένωσης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων της Ανταρκτικής, καθώς και ως πρώην μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ένωσης Πρακτόρων Κρουαζιέρας Αρκτικής Αποστολής. Με αυτές τις ιδιότητες, ο Simpson συνεργάστηκε ενεργά με ένα ευρύ φάσμα ενδιαφερομένων και συμμετείχε βαθιά στη διαχείριση του τουρισμού, την προστασία του περιβάλλοντος, την ασφάλεια και τη συμμετοχή της κοινότητας.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter