Παρ03292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Η CELESTYAL CRUISES ολοκληρώνει με επιτυχία τα καλοκαιρινά δρομολόγια στο τέλος Αυγούστου- Τα δρομολόγια θα συνεχιστούν τον Μάρτιο του 2022

0Celestyal Majesty

Η Celestyal Cruises, βραβευμένη ως η πρώτη επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο πρόκειται να ολοκληρώσει με επιτυχία και βάσει του αρχικού της προγραμματισμού τα ειδικά καλοκαιρινά της δρομολόγια. Πιο συγκεκριμένα, το «Μυθικό Αρχιπέλαγος» με το Celestyal Olympia και το προσαρμοσμένο «Ειδυλλιακό Αιγαίο» με το Celestyal Crystal, θα έχουν ως καταληκτική ημερομηνία για φέτος τις 30 Αυγούστου και τις 28 Αυγούστου αντίστοιχα. Η καλοκαιρινή περίοδος του 2021 αποτέλεσε ένα πρώτο σημαντικό βήμα στη σταδιακή επαναφορά σε μία κανονική περίοδο λειτουργίας μετά από την παρατεταμένη παύση του 2020. Η επιτυχημένη εφαρμογή των ενισχυμένων πρωτοκόλλων υγιεινής και ασφάλειας που συμφωνήθηκαν από κοινού με τις υγειονομικές αρχές και υιοθετήθηκαν από τα μέλη της Διεθνούς Ένωσης Κρουαζιέρας (CLIA) ήταν πραγματικά καθοριστική στο να εξασφαλίσουν μία θετική αλλά και αξέχαστη εμπειρία τόσο για τους φιλοξενούμενούς της όσο και για το πλήρωμα της Celestyal μετά από μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδο.
Η εταιρεία το φθινόπωρο και το χειμώνα επικεντρώνεται κυρίως στην προσέλκυση επισκεπτών από πιο μακρινές αγορές, όπου αποτελούν την κύρια πηγή επιβατών για τις πιο σύντομες κρουαζιέρες της των τριών ή τεσσάρων διανυκτερεύσεων. Με τους ισχύοντες ταξιδιωτικούς περιορισμούς και τη συνεχή εξέλιξη και επιβολή επιπρόσθετων περιορισμών που θα ισχύσουν στις περισσότερες αγορές όπου επιλέγουν κρουαζιέρες για αργότερα μέσα στη χρονιά, είναι εμφανές ότι οι ταξιδιώτες είναι λιγότερο πρόθυμοι να ταξιδέψουν το προσεχές φθινόπωρο ή το χειμώνα, κυρίως σε μικρότερης διάρκειας κρουαζιέρες. Για αυτό το λόγο, η Celestyal Cruises αποφάσισε να ματαιώσει τις κρουαζιέρες για το φθινόπωρο και το χειμώνα και να επανεκιννήσει τα δρομολόγια της το Μάρτιο 2022 βάσει και του προγράμματος που έχει ανακοινώσει, καθώς διαφαίνεται ότι μέχρι τότε οι συνθήκες θα έχουν επανέλθει σε μία κανονικότητα. Σε αυτό το πλαίσιο, όσοι επιβάτες έχουν καταβάλει το αντίτιμο της κρουαζιέρας και έχουν επηρεαστεί από αυτή την αναστολή των κρουαζιέρων που θα πραγματοποιούνταν εντός του χρονικού διαστήματος Σεπτεμβρίου-Δεκεμβρίου του 2021, θα έχουν την επιλογή είτε να λάβουν πλήρη επιστροφή του χρηματικού ποσού που κατέβαλαν, είτε να εξαργυρώσουν τη προκαταβολή τους σε κρουαζιέρες του 2022 ή του 2023, λαμβάνοντας 20% επιπρόσθετη έκπτωση στο επόμενο ταξίδι τους.
«Είμαι εξαιρετικά περήφανος για τους συναδέλφους τόσο στην ξηρά όσο και εν πλω, τους συνεργάτες και τις κοινότητες που δραστηριοποιούμαστε, με τους οποίους συνεργαστήκαμε πολύ στενά για αυτή την επιτυχημένη αλλά με πολλές προκλήσεις καλοκαιρινή περίοδο, για να προσφέρουμε μία εξαιρετικά ευχάριστη εμπειρία για τους επισκέπτες μας, με την παράλληλη εφαρμογή των ενισχυμένων και αυστηρών πρωτοκόλλων ασφάλειας και υγιεινής. Έχουμε την πεποίθηση ότι λάβαμε τη σωστή απόφαση να μην προχωρήσουμε στην πραγματοποίηση κρουαζιέρων για το φθινόπωρο και χειμώνα. Η Celestyal Cruises συνεχίζει να προσελκύει ένα μεγάλο μέρος των επισκεπτών της από πολλές αγορές παγκοσμίως που η κάθε μία έχει μία συγκεκριμένη προτιμώμενη περίοδο ταξιδιού, ενώ ήταν κατανοητό πως οι επισκέπτες από τις κύριες αγορές μας δεν επιθυμούσαν την αναστάτωση από τις συνεχείς μεταβολές στους ταξιδιωτικούς περιορισμούς, κυρίως όσον αφορά στις κρουαζιέρες μικρότερης διάρκειας του φθινοπώρου και του χειμώνα. Σημειωτέον δε ότι και στην αρχή της πανδημίας το 2020, ήμασταν μία από τις πρώτες εταιρείες κρουαζιέρας που αναστείλαμε την λειτουργία μας, αντιλαμβανόμενοι τη λειτουργική πραγματικότητα, κάτι το οποίο πράττουμε και στη συγκεκριμένη περίπτωση,» δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Celestyal Cruises, κ. Κρις Θεοφιλίδης.
H Celestyal Cruises παρουσίασε πρόσφατα τις κρουαζιέρες της για το 2022 και το 2023, γεγονός που αναδεικνύει τη διαρκή ανάπτυξη της εταιρείας στην περιοχή, επιδεικνύοντας την αφοσίωσή της για κρουαζιέρες όλο το χρόνο στην Ανατολική Μεσόγειο. «Τους επόμενους μήνες ανυπομονούμε να ανακοινώσουμε πολλές νέες εμπειρίες που θα μπορούν να απολαύσουν οι επισκέπτες μας από το 2022 και ύστερα. Επιπλέον, το φθινόπωρο θα διαθέσουμε ένα νέο σύστημα κρατήσεων για τους ταξιδιωτικούς μας συνεργάτες, προσφέροντας μεγαλύτερη δυνατότητα αυτοεξυπηρέτησης. Είναι ήδη μεγάλο το ενδιαφέρον των κρατήσεων για το επόμενο έτος, γι’ αυτό και το Μάρτιο του 2022 θα ξεκινήσουμε ξανά τις κρουαζιέρες μας και ανυπομονούμε να υποδεχτούμε τους επισκέπτες μας και να συνεχίσουμε να προσφέρουμε τη μοναδική εμπειρία κρουαζιέρας της Celestyal Cruises που εστιάζει στους προορισμούς, εντός, όπως όλα δείχνουν, ενός πιο ομαλοποιημένου περιβάλλοντος» πρόσθεσε ο κος Θεοφιλίδης.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter