Πεμ10292026

Last updateΠεμ, 29 Οκτ 2026 4pm

Υπόθεση NOVARTIS: Διαψεύδει ο Κουρουμπλής

kouroumplis 6665

Με αφορμή τα δημοσιεύματα και τις εξελίξεις για την υπόθεση NOVARTIS ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής δηλώνει τα εξής:
Δεν υπάρχει απολύτως καμία αναφορά του ονόματος μου στη σχετική δικογραφία και πώς θα μπορούσε άλλωστε, δεδομένου ότι έχω ο ίδιος προκαλέσει τη δικαιοσύνη να διερευνήσει πιθανές ποινικές ευθύνες των φαρμακοβιομηχανιών για πληθώρα ζητημάτων ( όπως φορολογικές παραβάσεις, ελλείψεις στην αγορά , την τήρηση ή μη των υποχρεωτικών πιστώσεων που έθετε ο νομοθέτης κλπ )
Σχετικά με τη μηνυτήρια αναφορά του κου Ανδρέα Λοβέρδου για το ζήτημα της τιμολόγησης φαρμάκων υπενθυμίζω τα δεδομένα που αποδεικνύουν το φαρισαϊσμό του μηνυτή :
Α) Η αλλαγή του Νόμου της τιμολόγησης φαρμάκων έλαβε χώρα κατ᾽ εντολή των θεσμών στις 14.8.2015 και ήταν αποτέλεσμα πολύμηνων διαβουλεύσεων.
Β) Στις 27.8.2015 η σχετική Υπουργική απόφαση της τιμολόγησης φαρμάκων έφερε την υπογραφή μου και αναρτήθηκε στη Διαύγεια, όμως δεν εκτελέστηκε, καθώς με διαδέχτηκε στο Υπουργείο ως Υπηρεσιακός Υπουργός ο κος Δημόπουλος ο οποίος και τη δημοσίευσε στις 11.09.2015 .
Τα συμπεράσματα για τη βασιμότητα ή μή των καταγγελλομένων από τον κ. Λοβέρδο θεωρώ πλέον ότι μπορεί να τα βγάλει και ο πλέον αδαής . Άλλωστε έχω και πρτοσωπικώς απαντήσει για όλα αυτά στη Βουλή.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter


Warning: preg_match(): Compilation failed: regular expression is too large at offset 65537 in /home/theseanation/public_html/modules/mod_acymailing/mod_acymailing.php on line 48

Warning: preg_match(): Compilation failed: regular expression is too large at offset 65553 in /home/theseanation/public_html/modules/mod_acymailing/mod_acymailing.php on line 52