Κυρ10062024

Last updateΚυρ, 06 Οκτ 2024 5pm

«Πράσινη» η OOCL

0oocl hong kong

Η Orient Overseas Container Line Ltd. (OOCL) κέρδισε για δεύτερη φορά τα βραβεία "2024 Asian Freight, Logistics and Supply Chain (AFLAS) Awards – Best Green Shipping Line". Η τελετή, που πραγματοποιήθηκε στη Σαγκάη, γιόρτασε τη δέσμευση της OOCL για περιβαλλοντική διαχείριση.
Το βραβείο αναγνωρίζει τα επιτεύγματα της OOCL σε διάφορα βασικά κριτήρια, συμπεριλαμβανομένης της κανονιστικής συμμόρφωσης, των περιβαλλοντικών προτύπων, των επενδύσεων σε πράσινες τεχνολογίες, του στρατηγικού σχεδιασμού, των πολιτικών μείωσης των εκπομπών και της συνεχούς εκπαίδευσης του προσωπικού.
Με τα χρόνια, η OOCL έχει ηγηθεί διαφόρων περιβαλλοντικών πρωτοβουλιών με στόχο τη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα και την ενίσχυση της λειτουργικής αποδοτικότητας. Πρωτοβουλίες όπως τα μακροχρόνια προγράμματα εξοικονόμησης καυσίμων και η ενσωμάτωση της τεχνητής νοημοσύνης στις επιχειρήσεις υπογραμμίζουν την προληπτική προσέγγιση της OOCL για τη βιωσιμότητα. Επιπλέον, η OOCL έχει πραγματοποιήσει σημαντικές επενδύσεις σε φιλικά προς το περιβάλλον πλοία διπλού καυσίμου.
Από το 2008, η OOCL έχει μειώσει τις μέσες εκπομπές άνθρακα ανά ναυτιλιακή μονάδα κατά περισσότερο από 53%. Το 2023, η OOCL εισήγαγε ένα αναβαθμισμένο Emission Monitor για να παρέχει υπολογισμούς εκπομπών άνθρακα σε πραγματικό χρόνο για αποστολές από άκρο σε άκρο.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter