Σαβ09142024

Last updateΠαρ, 13 Σεπ 2024 4pm

«Πράσινα» πιστοποιητικά

0oocl hong kong

«Πράσινα» πιστοποιητικά για την μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου πρόκειται να λάβουν IKEA και Kyocera καθώς έχουν επιλέξει για τις μεταφορές προϊόντων τους πλοία της OOCL. Η τελευταία σε πλοία της το καύσιμο που χρησιμοποιουν στο ταξίδι είναι ένα μείγμα βιοκαυσίμων B24 που περιλαμβάνει πιστοποιημένο από το ISCC χρησιμοποιημένο μεθυλεστέρα μαγειρικού ελαίου στο VLSFO.
Η διαδικασία είναι πιστοποιημένη και υποστηρίζεται από το Global Shipping Business Network (GSBN), έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό blockchain. Το Blockchain παρακολουθεί τους υπολογισμούς και τις κατανομές εξοικονόμησης εκπομπών άνθρακα, με ανιχνεύσιμα και αμετάβλητα αρχεία.
Η OOCL χρησιμοποιεί την τεχνική Well-to-Wake για την αξιολόγηση των εκπομπών άνθρακα καθ 'όλη τη διάρκεια ζωής, από την παραγωγή καυσίμων έως τη λειτουργία του πλοίου.
Η ναυτιλιακή εταιρεία του Χονγκ Κονγκ χρησιμοποιεί βιοκαύσιμα σε ορισμένα από τα πλοία της από το 2023 στο πλαίσιο της στρατηγικής της για την επιτάχυνση της μετάβασης στην απαλλαγή από τις ανθρακούχες εκπομπές.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter