Σαβ04272024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Η ZeroNorth ενοποιεί τις εφαρμογές διαχείρισης καυσίμων και συμβάλει στη μείωση του περιβαλλοντικού αντίκτυπου της ναυτιλίας

0Kenneth Juhls

Η εταιρεία τεχνολογίας ZeroNorth ανακοίνωσε σήμερα ότι ενοποιεί την υφιστάμενη δραστηριότητά της στον τομέα της διαχείρισης τροφοδοσίας καυσίμων υπό το εμπορικό σήμα ZeroNorth, ξεκλειδώνοντας ταχύτερη παροχή αξίας για τους πελάτες και οδηγώντας σε βελτιωμένες πληροφορίες βάσει δεδομένων, πρόσθετη εξοικονόμηση καυσίμων, βελτιωμένα περιθώρια κέρδους και μείωση των εκπομπών καυσαερίων.

Η ZeroNorth αναγνωρίζει τη σημασία της ψηφιοποίησης σε ολόκληρη την αλυσίδα αξίας του καυσίμου για την επιτάχυνση της απεξάρτησης της ναυτιλιακής βιομηχανίας από τον άνθρακα. Για τον σκοπό αυτό, τους τελευταίους 18 μήνες η ZeroNorth έχει επενδύσει σημαντικά στον χώρο του bunkering, εξαγοράζοντας τις εταιρείες Clearlynx, Prosmar Bunkering και BTS για την εξυπηρέτηση όλων των απαραίτητων λειτουργιών της αγοράς καυσίμων του ναυτιλιακού τομέα. Η ολοκλήρωση και ενσωμάτωση στην ZeroNorth Bunker αποτελεί πλέον μια ενιαία εφαρμογή και συγκεντρώνεται κάτω από ένα ενιαίο εμπορικό σήμα, δημιουργώντας συνέργειες μεταξύ των διαφορετικών λύσεων, ώστε να καταστεί δυνατή η ταχύτερη απόδοση νέων χαρακτηριστικών που ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες της αγοράς.

Η ZeroNorth Bunker ενοποιεί τις 13 υπάρχουσες προσφορές υπηρεσιών της εταιρείας στα έξι βασικά προϊόντα software που καλύπτουν τις λύσεις Bunker Planning, Bunker Procurement, Bunker Supply and Trading, Bunker Pricing και e-BDN. Οι λύσεις αυτές θα διευκολύνουν τις αποφάσεις των πελατών με βάση τα δεδομένα, με την ολοκληρωμένη αυτή προσέγγιση να φέρνει διαφάνεια μέσα στη ναυτιλιακή και συνέχεια στις διαδικασίες προμήθειας των πελατών και να προσφέρει βελτιωμένη εμπειρία χρήσης και μέγιστη αποτελεσματικότητα.

Μιλώντας για την ανακοίνωση, ο Kenneth Juhls, Γενικός Διευθυντής των εφαρμογών ZeroNorth Bunker, δήλωσε: "Αξιοποιώντας τις γνώσεις της αγοράς σε πραγματικό χρόνο και με πάνω από 50 εκατομμύρια τόνους καυσίμων που ήδη διακινούνται ετησίως στην πλατφόρμα μας, είμαστε όλοι υπερήφανοι στη ZeroNorth για την ικανότητά μας να προωθούμε θετικές αλλαγές στον κλάδο του bunkering. Αυτό περιλαμβάνει την επιτάχυνση της ψηφιοποίησης και της διαφάνειας στις εταιρίες που μας εμπιστεύονται, η οποία τελικά συμβάλλει στην επίτευξη των στόχων των πελατών μας για την σταδιακή απαλλαγή από τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα και την επίτευξη των εμπορικών στόχους τους".

Βελτιστοποιώντας τη διαδικασία προμήθειας καυσίμων, η εφαρμογή ZeroNorth Bunker μετατρέπει εκατομμύρια σημεία δεδομένων πραγματικού χρόνου, σε εφαρμόσιμες προτάσεις συμφέρουσας αγοράς. Μέσω αυτής της ολοκληρωμένης προσέγγισης θα δημιουργηθούν πιο ισχυρές βάσεις πληροφοριών στους πελάτες, καθώς θα επεξεργάζονται και θα ερμηνεύονται περισσότερα δεδομένα, τα οποία με την πάροδο του χρόνου θα ενεργοποιήσουν το φαινόμενο της μόχλευσης δεδομένων, παρέχοντας έναν θετικό βρόχο ανατροφοδότησης με εξαιρετικά αποτελέσματα για τους πελάτες μας.

Η πλατφόρμα μας είναι σε θέση να παρέχει βαθύτερες, πιο λεπτομερείς γνώσεις για τη βελτιστοποίηση της αγοράς των καυσίμων, μειώνοντας την κατανάλωση καυσίμων και το σχετικό κόστος τους αλλά και τις εκπομπές καυσαερίων για τους πελάτες μας, οδηγώντας σε οφέλη τόσο για το κέρδος τους όσο και για τον πλανήτη μας.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter