Παρ03292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Πανελλήνιο διαγωνισμός εικαστικής τέχνης με θέμα: «Η θάλασσα είναι ζωή!» προκήρυξε η HELMEPA

0χελΠα

Η Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος – HELMEPA, μία από τις πιο ιστορικές περιβαλλοντικές οργανώσεις στην Ελλάδα για καθαρές και υγιείς θάλασσες, καλεί μαθητές/τριες Λυκείου (Α’ Β’ Γ’) να εμπνευστούν και να δημιουργήσουν το δικό τους έργο για την προστασία και υγεία των θαλασσών (ζωγραφική, φωτογραφία, κολάζ, κάποιο σύνθημα) στο πλαίσιο του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εικαστικής Τέχνης με θέμα: «Η θάλασσα είναι ζωή!».
Τα τρία διακριθέντα έργα θα «ντύσουν» τα θερμός της HELMEPA (συμβάλλοντας στη μείωση πλαστικών μίας χρήσης), και τα οποία θα φέρουν το ονοματεπώνυμο του/της καλλιτέχνη/ιδας. Επιπλέον η Επιτροπή Αξιολόγησης που αποτελείται από διακεκριμένες προσωπικότητες του πολιτισμού και των τεχνών θα επιλέξει ακόμα τριάντα έργα για να συμπεριληφθούν σε Ομαδική Έκθεση (Ιούνιος 2023) με θέμα «Η θάλασσα είναι ζωή» και ευρεία προβολή της πρωτοβουλίας.
Περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό (συμπ. της προκήρυξης και αίτησης) θα βρείτε στη σχετική ιστοσελίδα https://helmepa.gr/artcontest.
Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των έργων είναι η Τρίτη 18 Απριλίου 2023.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter