Σαβ09282024

Last updateΣαβ, 28 Σεπ 2024 3pm

INTERCARGO - Ημέρα του Ναυτικού 2024: Η ασφάλεια πρώτα και κύρια

intercargo 00

Σήμερα, σε αυτή την πολύ σημαντική ετήσια περίσταση, την Ημέρα του Ναυτικού, η INTERCARGO θα ήθελε να εκφράσει την εγκάρδια εκτίμησή της στους ναυτικούς, τους πραγματικά αφανείς ήρωες της θάλασσας, και τις οικογένειές τους παγκοσμίως.

Οι ναυτικοί του κόσμου υποστηρίζουν τη μεταφορά του 90% των φορτίων του πλανήτη και είναι το κλειδί για την αδιάλειπτη ομαλή λειτουργία της παγκόσμιας οικονομίας.
Το 2024 ο ΙΜΟ καλεί τη βιομηχανία να επικεντρωθεί ακόμη περισσότερο στην ασφάλεια, καθώς ποτέ η ασφάλεια δεν ήταν πιο σημαντική από τώρα. Με τις συνεχιζόμενες συγκρούσεις σε όλο τον κόσμο να επηρεάζουν τον ναυτιλιακό κόσμο περισσότερο από ποτέ, τη φετινή Ημέρα του ναυτικού είναι σημαντικό η καρδιά και το μυαλό μας να είναι με τους ναυτικούς και τις οικογένειές τους, οι οποίοι είναι τα αθώα θύματα των πρόσφατων θανατηφόρων επιθέσεων στην εμπορική ναυτιλία.
Οι σκέψεις μας είναι επίσης με όλους τους ναυτικούς που κρατούνται παράνομα και παράνομα σε όλο τον κόσμο, εκτός από τους ναυτικούς που κρατούνται από τις αρχές του κράτους λιμένα ως απρόθυμοι συνεργοί στη διακίνηση ναρκωτικών. Καλούμε τα κράτη σημαίας, το Ο ΙΜΟ και τα Ηνωμένα Έθνη να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να διασφαλίσουν ότι η εμπορική ναυτιλία θα γίνει ασφαλής για τους ναυτικούς, καθώς τα χρόνια της πανδημίας απέδειξαν πόσο εξαρτημένοι είμαστε όλοι από τις προσπάθειες και την αφοσίωσή τους.
Για το 2024, η καθορισμένη Ημέρα των Ναυτικών του ΙΜΟ θα επικεντρωθεί στη συμβολή των ναυτικών στο να καταστεί ο ναυτιλιακός τομέας ασφαλέστερος χώρος εργασίας. Ως εκ τούτου, ο ΔΝΟ είναι πρόθυμος να εμπλέξει ναυτικούς και θέλει να μοιραστούν το καλύτερό τους Συμβουλές ασφαλείας για τη ζωή στη θάλασσα, είτε πρόκειται για τον προστατευτικό εξοπλισμό που φορούν, τον εξοπλισμό που χρησιμοποιούν ή την εκπαίδευση που λαμβάνουν.
Η INTERCARGO υποστηρίζει ολόψυχα αυτή την εκστρατεία και αναγνωρίζει το ρόλο που διαδραματίζουν οι ναυτικοί μας στη διατήρηση της ασφάλειας των ίδιων και των συναδέλφων τους σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.
Η INTERCARGO ενθαρρύνει τα μέλη της να συμμετάσχουν ενεργά σε αυτή την αξέχαστη ημέρα αναρτώντας σχετικές φωτογραφίες και βίντεο των ναυτικών τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης των οργανώσεών τους με το hashtag του ΙΜΟ για την ημέρα, το οποίο είναι #safetytipsatsea.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter