Κυρ05192024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Επενδύει η Mitsui O.S.K. Lines στην artificial intelligence

mol container 06m

«Των φρονίμων τα παιδιά...». Η Mitsui O.S.K. Lines αποφάσισε να επενδύσει στην artificial intelligence υπογράφοντας συμφωνία με το Yokohama National University για την αξιοποίηση των Big Data.

Να θυμίσουμε στους αναγνώστες του “theseanation” ότι για τα Big Data έχει γίνει πολύς λόγος από τα μέσα του περασμένου έτους όταν οι «γίγαντες» του τομέα διακίνησης εμπορευματοκιβωτίων αποφάσισαν να αξιοποιήσουν την γνώση που προέρχεται από τον όγκο των πληροφοριών που έρχεται ηλεκτρονικά από τα πλοία αλλά και τα λιμάνια για τα της διακίνησης των εμπορευματοκιβωτίων.

Η κίνηση της Mitsui να συνεργαστεί με το εν λόγω πανεπιστημιακό ίδρυμα πάει την υπόθεση των Big Data «ένα βήμα παραπέρα» δεδομένου ότι τα πεδία της πληροφορικής και οι δυνατότητες που αυτά έχουν μπορούν να αξιοποιηθούν σε συνεργασία με πανεπιστημιακά ιδρύματα γνωστά για την εμβέλεια τους στην πληροφορική.

Μέσα από τη συνεργασία θα επιχειρηθεί να αναπτυχθούν και νέα επιχειρησιακά εργαλεία που θα αποτελέσουν «όπλα στη φαρέτρα» των διοικητικών στελεχών της εταιρίας με ότι αυτό θετικό συνεπάγεται.

 

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter