Τρι05142024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Η WISTA Hellas δίνει το «παρών» στα Ποσειδώνια 2016

wista hellas logo

Με αφορμή την Έκθεση των Ποσειδωνίων 2016, στις 7 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η δεξίωση της WISTA Hellas (Women’s International Shipping & Trading Association) στο «Γαλάζιο» στην περιοχή του Ελληνικού, όπου συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 260 Μέλη, φίλοι και υποστηρικτές του Σωματείου από ολόκληρο τον κόσμο. Φέτος, η Έκθεση των Ποσειδωνίων προσέλκυσε περίπου 22000 επισκέπτες και φιλοξένησε περισσότερους από 1800 εκθέτες από 89 χώρες. Η Πρόεδρος και τα Μέλη του Δ.Σ. της WISTA Hellas καλωσόρισαν τους καλεσμένους, συμπεριλαμβανομένων και περισσότερων από 65 μελών WISTA άλλων χωρών (από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Ηνωμένο Βασίλειο, τις Φιλιππίνες, την Ολλανδία, τις Μπαχάμες, την Κύπρο, τις ΗΠΑ, την Ιταλία, τη Γαλλία, την Νορβηγία, τη Γερμανία, το Βέλγιο, τον Παναμά και την Τουρκία). Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν και η κα. Katharina Stanzel, Managing Director της Intertanko.

Η Πρόεδρος της WISTA Hellas, κα Αγγελική Χάρτμαν, τόνισε τις βασικές αξίες της WISTA: επαγγελματισμός, δυναμισμός, ήθος, αφοσίωση, ομαδικό πνεύμα και σκληρή δουλειά, στοιχεία που κάνουν τη WISTA πιο δυνατή. Το μήνυμα της βραδιάς ήταν “We are stronger together”.

Η δεξίωση συνδύασε ένα ευχάριστο καλοκαιρινό ξεκίνημα σε χαλαρωτικό περιβάλλον με πολλές ευκαιρίες δικτύωσης, μοναδικός συνδυασμός που εξασφάλισε μια επιτυχημένη βραδιά για τα μέλη της WISTA Hellas και τους φίλους της από την παγκόσμια ναυτιλιακή κοινότητα, με πολλούς από αυτούς να μένουν μέχρι αργά πάρα το φορτωμένο τους πρόγραμμα κατά την εβδομάδα των Ποσειδωνίων.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter