Τρι05142024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Η ΗΕΜΕΧΡΟ στα Ποσειδώνια 2016

hemexpo

Σε ένα μαραθώνιο επαφών σε επιχειρηματικό και θεσμικό επίπεδο θα επιδοθούν οι Έλληνες Κατασκευαστές Ναυτιλιακού Εξοπλισμού (HEMEXPO) στη διάρκεια της διεθνούς ναυτιλιακής έκθεσης Ποσειδώνια 2016.
Οι δεκάδες επιχειρηματικές αποστολές που διοργάνωσαν τους προηγούμενους 24 μήνες σε Ασία και Ευρώπη, έχουν αποφέρει καρπούς αφού εκτός από τα συμβόλαια που υπέγραψαν οι εταιρείες της HEMEXPO το διάστημα αυτό, έχουν αναγνωρισθεί από τους ναυπηγικούς και κατασκευαστικούς ομίλους ως ισότιμοι συνομιλητές.

Χαρακτηριστικό της προόδου που έχει επιτευχθεί είναι ότι αρκετές από τις εταιρείες της ΗΕΜΕΧΡΟ, πέτυχαν να ανοίξουν νέες αγορές διοχετεύοντας τα προϊόντα τους σε Ασία Ευρώπη και Αμερική.

Τα Ποσειδώνια αποτελούν χρυσή ευκαιρία προκειμένου να ενταθούν οι επαφές των Ελλήνων Κατασκευαστών Ναυτιλιακού Εξοπλισμού με τους συνεργάτες τους σε όλο τον κόσμο, και να υπογραφούν νέες συμφωνίες.

Για το σκοπό αυτό, εκτός από τις δεκάδες Β2Β συναντήσεις που έχουν προγραμματίσει οι εταιρείες, η HEMEXPO θα συμμετέχει σε σειρά εκδηλώσεων και διμερών επαφών. Ειδικότερα:

- Μνημόνιο συνεργασίας θα υπογραφεί μεταξύ της ΗΕΜΕΧΡΟ και του Ζhoushan Bureau of Commerce κατά την διάρκεια του Zhoushan (Athens) Marine Equipment Industry Cooperation & Promotion Conference που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 7/6.

- Αντιπροσωπεία των Ελλήνων Κατασκευαστών Ναυτιλιακού Εξοπλισμού θα συμμετέχει στο σεμινάριο που διοργανώνει ο κινεζικός νηογνώμονας, CCS, την Τρίτη 7/6.

- Η ΗΕΜΕΧΡΟ αποτελεί επίσημο ομιλητή του Korean-Hellenic Maritime Cooperation Forum που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8/6.

- Εταιρείες της ΗΕΜΕΧΡΟ θα παρουσιάσουν τα προϊόντα τους σε σεμινάριο κατά την διάρκεια των Ποσειδωνίων. Το Smart Ship Solution seminar θα διοργανωθεί την Τετάρτη 8/6 και ώρα 11:00-13:00 στην αίθουσα Posidonia Seminar Room 2Β. Πιο συγκριμένα θα γίνουν παρουσιάσεις από την Psyctotherm, Prisma Electronics, Nanophos, Elvik, Feac, Olympia Electronics και Raycap.

- Στο περίπτερο της ΗΕΜΕΧΡΟ θα γίνει συνάντηση με εκπροσώπους από την Ένωση Ρουμάνικων Ναυπηγείων (ANCONAV).

- Έχει προγραμματιστεί συνάντηση με ναυπηγεία της Μ. Ανατολής και Ν.Α. Ασίας.

Στα Ποσειδώνια 2016 θα συμμετέχουν οι εταιρείες A. Mallios, D. Koronakis, Elvik, EPE, Erma First, Farad, FEAC Engineering, Nanophos, Nap Engineering, Olympia Electronics, Prisma Electronics, Psyctotherm, Raycap, Selma, SQLearn, SRH Marine, Uteco, Viohalco Holdings και WIMA ενώ εκπρόσωποι των εταιρειών θα παρευρεθούν στο Drinks Reception που έχει προγραμματίσει η ΗΕΜΕΧΡΟ στο περίπτερο της, Hall 3, Stand No 3.235, την Τετάρτη 8/6 και ώρα 16:00.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter