Σαβ05182024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Συμβολική κατάληψη της Ε.Ε.Ε. επεχείρησε η ΠΕΝΕΝ

penen logo

Επιχειρήθηκε νωρίτερα συμβολική κατάληψη των γραφείων της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών από στελέχη της Πανελλήνιας Ένωσης Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΝΕΝ), με στόχο την ανάδειξη προβλημάτων ανεργίας που αντιμετωπίζει ο κλάδος.

Νωρίτερα έγινε σύσκεψη με πρωτοβουλία της ΠΕΝΕΝ η οποία επικεντρώθηκε στα ζητήματα της ανεργίας ενώ καυτηριάστηκε η ακολουθούμενη ναυτιλιακή πολιτική αλλά και οι πολιτικές που ακολούθησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις ως υπεύθυνες για την αύξηση της ανεργίας των ναυτικών.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ΠΕΝΕΝ Αντώνης Νταλακογιώργος στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι ναυτικοί προχώρησαν σε κατάληψη των γραφείων και τόνισε ότι δεν θα φύγουν από το σημείο, αν δεν πάρουν συγκεκριμένες απαντήσεις.

Από την πλευρά τους στελέχη της ΕΕΕ μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, είπαν ότι η αντιπροσωπεία της Ένωσης Ναυτών υπέβαλε έγγραφο με τα αιτήματα και πρόκειται να υπάρξει συζήτηση επί του θέματος ωστόσο χαρακτήρισαν το γεγονός ως κάτι συνηθισμένο.

Κοντά στα γραφεία της ΕΕΕ παραμένει αστυνομική δύναμη, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει ζητηθεί καμία επέμβαση από πλευράς της αστυνομίας.

 

H σχετική ανακοίνωση της ΠΕΝΕΝ

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter