Σαβ05182024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Λονδίνο: Συζητήσεις για τις παρεχόμενες υπηρεσίες

london 0004

Πολλά και ενδιαφέροντα φαίνεται ότι συνέβησαν τη χθεσινή πρώτη ημέρα της ναυτιλιακής εβδομάδας στο Λονδίνο. Κύρια αποκάλυψη είναι οι φόβοι που διαγράφονται στον ορίζοντα, ότι οι ναυτιλιακές δραστηριότητες που έχουν βρει πρόσφορο έδαφος στην Ασία, θα μετακινήσουν προς όφελος των ανταγωνιστριών πόλεων του Λονδίνου, δραστηριότητες προς τα εκεί.

Σιγκαπούρη Χονγκ Κονγκ και Κύπρος φαίνεται να είναι εκ των κύριων διεκδικητικών τμήματος του έργου που συντελείται στο Λονδίνο, όπου ως γνωστών οι παρεχόμενες υπηρεσίες προς τη παγκόσμια ναυτιλία, αποφέρουν ετησίως 11 δις λίρες ή περίπου 17 δις δολάρια, στη βρετανική οικονομία.

Ποσό διόλου ευκαταφρόνητο για τους εν δυνάμει ανταγωνιστές που διεκδικούν όπως προαναφέρθηκε μερίδιο της αγοράς.

Στη χθεσινή πρώτη ημέρα μεγάλα ονόματα της ναυτιλίας φαίνεται ότι συζήτησαν την αναμόρφωση του Μaritime Coast Guarding Agency MCA, αλλά και ζητήματα που αφορούν τις παρεχόμενες υπηρεσίες από το Σίτι δεδομένου του ανταγωνισμού αλλά και των μελετών στοιχεία των οποίων είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας για μια σειρά επιμέρους θέματα μερικά εξ των οποίων μείζονος σημασίας και χειρισμού στο υψηλότατο επίπεδο δηλαδή του ΙΜΟ.

Eνδιαφέροντα επίσης είναι και τα όσα απορρέουν από τις πρώτες συζητήσεις για τεχνικά ζητήματα και ιδιαίτερα δε, τα σχετιζόμενα με την προστασία του θαλασσίου και όχι μόνο περιβάλλοντος.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter