Κυρ05192024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

CMA-CGM: Βρείτε το «κουτί σας» στο κινητό

CMA CGM logo

Μία νέα εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα ενεργοποίησε η CMA-CGM στο πλαίσιο υλοποίησης ενός ευρύτερου σχεδιασμού παροχής υπηρεσιών υψηλού επιπέδου για το πελατειακό της δυναμικό. Σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα μέσω κινητού τηλεφώνου θα είναι ευχερής η αναγνώριση της θέσης του ή των εμπορευματοκιβωτίων από τον ενδιαφερόμενο σε πραγματικό χρόνο. Βασική προϋπόθεση ο ενδιαφερόμενος να «κατεβάσει» την εφαρμογή από το App Store και Google Play σε πέντε γλώσσες (Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Γερμανικά και Κινέζικα) στο κινητό του και να ανακτήσει τα στοιχεία που τον ενδιαφέρουν.

Αιτία της ανάπτυξης της εν λόγω εφαρμογής η διαπίστωση από την εταιρία- τρίτη κατά σειρά μεγέθους στον κόσμο- ότι το 34% των τηλεφωνημάτων που γίνονται από τους πελάτες αφορούσε τη θέση του εμπορευματοκιβωτίου τους στην κατεύθυνση που το είχαν αποστείλει.

Τώρα η θέση έρχεται στο κινητό σε πραγματικό χρόνο και η εταιρία εκτιμά ότι το προαναφερθέν ποσοστό τηλεφωνημάτων θα μειωθεί. Λίαν προσεχώς η CMA-CGM ετοιμάζεται να ανακοινώσει και άλλες τεχνολογικές εφαρμογές που θα χαροποιήσουν τους πελάτες της.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter