Σαβ09142024

Last updateΠαρ, 13 Σεπ 2024 4pm

Το Aegean College εντάχθηκε στον κατάλογο των Incentive Providers του St‘ Nicholas Business Club

0NEW INCENTIVE 1

Το Aegean College εντάχθηκε στον κατάλογο των Incentive Providers του St‘ Nicholas Business Club προσφέροντας σε όλα τα μέλη της επιχειρηματικής λέσχης, όπως επίσης και στους συγγενείς 1ου βαθμού, έκπτωση 30% για όλα τα προγράμματα Bachelor, καθώς επίσης και για τα ακόλουθα Masters:
-MSc Shipping Management
-LLM Maritime Law & Management
-MBA
-MSc Human Resources Management
Στον κατάλογο των Incentive Providers εντάσσονται εταιρείες, οι οποίες παρέχουν στα μέλη του Club, υπηρεσίες ή προϊόντα σε προνομιακές τιμές. Ο απώτερος στόχος του καταλόγου είναι η επιδίωξη και η δημιουργία εμπορικών συναλλαγών, καθώς επίσης και συνεργασιών μεταξύ των μελών. Η λίστα των Incentive Providers έχει αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του St’ Nicholas Business Club, αποστέλλεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα προς τα μέλη και θα ανανεώνεται διαρκώς, με κάθε νέα προσθήκη παρόχου.Μοναδική προϋπόθεση συμμετοχής στους Incentive Providers, είναι οι εταιρείες να αποτελούν μέλη του St’ Nicholas Business Club. Το είδος του Incentive, καθώς επίσης και το ποσοστό έκπτωσης, ορίζεται από τον εκάστοτε πάροχο.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Προγράμματα Σπουδών, μπορείτε να επισκεφθείτε το Campus του Aegean College Πειραιά, Αλκιβιάδου 122, Πλατεία Κοραή, όπου θα λάβετε ολοκληρωμένη ενημέρωση για τις προοπτικές εξέλιξης της επαγγελματικής σας καριέρας από εξειδικευμένους Εκπαιδευτικούς Συμβούλους. Για περισσότερες πληροφορίες, για την επιχειρηματική λέσχη St’ Nicholas Business Club και για τον κατάλογο των Incentive Providers, όπως επικοινωνήσετε με την γραμματεία στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή καλώντας στο 211 210 8156.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter