Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Διάκριση της ΟΛΘ Α.Ε. για την προστασία του περιβάλλοντος

aggeloudis-stelios4

Με το βραβείο GOLD AWARD, της κατηγορίας PORT MANAGEMENT – ECO PORT βραβεύτηκε χθες η ΟΛΘ ΑΕ στο πλαίσιο των διακρίσεων Environmental Awards 2014, για τις βέλτιστες πρακτικές για την προστασία του περιβάλλοντος και την αειφορία, που διοργανώνει το περιοδικό «Plant Management».

Η επιλογή των βραβευθέντων εταιρειών έγινε από ειδική κριτική επιτροπή αποτελούμενη από ακαδημαϊκούς και στελέχη της αγοράς.

Η ΟΛΘ Α.Ε. συμμετείχε στον διαγωνισμό προβάλλοντας το ολοκληρωμένο πλαίσιο παρεμβάσεων στο λιμένα Θεσσαλονίκης για τη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων. Δράσεις όπως η διαχείριση αποβλήτων πλοίων, η ανακύκλωση συσκευασιών, η δενδροφύτευση, η χρήση φυσικού αερίου, η αντιμετώπιση της ρύπανσης της ατμόσφαιρας από τα χύδην φορτία, η εκπαίδευση του προσωπικού σε ζητήματα προστασίας του περιβάλλοντος είναι μερικές από τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει ο οργανισμός τα τελευταία χρόνια.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΛΘ Α.Ε. Στ. Αγγελούδης, δήλωσε σχετικά: «Τα τελευταία χρόνια η διοίκηση της ΟΛΘ Α.Ε επενδύει συνεχώς χρήμα και ενέργεια για να ενισχύσει την οικολογική λειτουργία του λιμανιού της Θεσσαλονίκης. Επιστέγασμα των προσπαθειών είναι οι υψηλές περιβαλλοντικές επιδόσεις και οι συνεχείς διακρίσεις. Το βραβείο επιβεβαιώνει την προσήλωση και τις καλές πρακτικές της ΟΛΘ Α.Ε για την προστασία του περιβάλλοντος και ενθαρρύνει την ανάληψη νέων πρωτοβουλιών και δράσεων προς την ίδια κατεύθυνση».

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter