Παρ08012025

Last updateΠαρ, 01 Αυγ 2025 6pm

Ο Jeroen Eijsink στο «τιμόνι» της HHLA

0Jeroen Eijsink

Αμβούργο.Το Εποπτικό Συμβούλιο της Hamburger Hafen und Logistik AG (HHLA) διόρισε τον Jeroen Eijsink ως Διευθύνοντα Σύμβουλο (CEO) με ισχύ από την 1η Οκτωβρίου 2025.
Ο Jeroen Eijsink έχει περισσότερα από 25 χρόνια διεθνούς εμπειρίας στον κλάδο των logistics και των μεταφορών. Γεννημένος στην Ολλανδία, ξεκίνησε την καριέρα του στη Siemens στο τότε τμήμα ψηφιοποίησης και ανέλαβε διάφορους διοικητικούς ρόλους στην Deutsche Post DHL από το 2003 και μετά, συμπεριλαμβανομένου του Διευθύνοντος Συμβούλου της DHL Freight Germany και του Διευθύνοντος Συμβούλου της DHL Freight Benelux & UK.
Το 2015, εντάχθηκε στην C.H. Robinson, έναν παγκόσμιο πάροχο εμπορευματικών υπηρεσιών, όπου ηγήθηκε της επέκτασης της ευρωπαϊκής επιχείρησης ως Πρόεδρος Ευρώπης. Τον Αύγουστο του 2023, έγινε Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Girteka, μιας κορυφαίας ευρωπαϊκής εταιρείας οδικών μεταφορών, όπου ηγήθηκε της στρατηγικής αναδιάταξης της εταιρείας. Ο Jeroen Eijsink σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Erasmus του Ρότερνταμ.
Ο Jeroen Eijsink θα διαδεχθεί τη σημερινή διευθύνουσα σύμβουλο, Angela Titzrath, η οποία θα αποχωρήσει από την εταιρεία στις 30 Σεπτεμβρίου 2025 μετά από εννέα χρόνια θητείας. Ο διορισμός είναι αρχικά τριετής.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter