Πεμ07042024

Last updateΠεμ, 04 Ιουλ 2024 7pm

Ρότερνταμ: Έξοδος «κουτιών» από «ασφαλή» πύλη

0Containers stacked

Το λιμάνι του Ρότερνταμ ανακοίνωσε ότι τα φορτία εμπορευματοκιβωτίων από την Αφρική, τη Μέση Ανατολή, την Ινδία και το Πακιστάν θα διέρχονται μόνο μέσω της «ασφαλούς» πύλης στο λιμάνι του Ρότερνταμ. Από την 1η Οκτωβρίου 2024, οι μεγάλες ναυτιλιακές εταιρείες δεν θα εκδίδουν πλέον κωδικούς PIN.
Τα εμπορευματοκιβώτια από αυτές τις περιοχές θα απελευθερώνονται πάντα μέσω της νέας διαδικασίας. Μόνο οι μεταφορείς, οι σιδηροδρομικές επιχειρήσεις και οι φορείς εκμετάλλευσης φορτηγίδων που είχαν προηγουμένως λάβει άδεια μέσω της ασφαλούς αλυσίδας διακίνησης θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στους τερματικούς σταθμούς.
Η εισαγωγή για τις περιοχές της Αφρικής, της Μέσης Ανατολής, της Ινδίας και του Πακιστάν αποτελεί την τρίτη φάση της ανάπτυξης της ασφαλείας στο Ρότερνταμ. Η νέα προσέγγιση χρησιμοποιείται ήδη για φορτία εμπορευματοκιβωτίων από τη Λατινική Αμερική από την 1η Απριλίου. Η Βόρεια Αμερική ξεκίνησε από σήμερα 1η Ιουλίου.
Η διαδικασία σύνδεσης των εταιρειών με το φορτίο από αυτή την περιοχή προχωρά ομαλά, σύμφωνα με το λιμάνι. Τελικά, η ασφαλής αλυσίδα θα χρησιμοποιηθεί για την απελευθέρωση εμπορευματοκιβωτίων από όλες τις περιοχές αποστολής.
Όλες οι μεγάλες ναυτιλιακές γραμμές CMA CGM, COSCO Shipping, Evergreen, Hapag-Lloyd, HMM, Maersk, Marfret, MSC, ONE, OOCL, Yang Ming και ZIM έχουν υιοθετήσει την ασφαλή πύλη

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter