Σαβ04272024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Επανασχεδιάζει τα δίκτυα της Ινδίας και της Μέσης Ανατολής η MAERSK

0MaerskLine

H Maersk ανακοίνωσε μια σειρά αλλαγών στα δίκτυά του που καλύπτουν το εμπόριο της Ινδίας και της Μέσης Ανατολής. Η εταιρεία έχει ανοίξει νέα «λούπα» μεταφοράς από το Colombo για να βοηθήσει στη μεταφόρτωση μεσογειακών φορτίων προς/από την υποήπειρο. Η υπηρεσία θα εναλλάσσεται Salalah, Colombo, Ennore, Colombo και Salalah, ξεκινώντας από τις 5 Φεβρουαρίου.
Στο Colombo, θα υπάρχουν συνδέσεις με την Ευρώπη μέσω της υπηρεσίας AE7 και με την Άπω Ανατολή με την υπηρεσία AE55. Και οι δύο αυτές υπηρεσίες περιλαμβάνουν κόμβους της Δυτικής Μεσογείου που προσφέρουν συνδέσεις με τη Βόρεια Ευρώπη», ανεφερε η εταιρεία σε ενημερωτικό πελατών της.
Η Maersk ενίσχυσε επίσης το δίκτυο της ενδοδυτικής Ασίας για να συνδέσει το φορτίο της Ερυθράς Θάλασσας και της Μεσογείου από την περιοχή του Κόλπου με τέσσερις νέες ανακοινώσεις υπηρεσιών.
Πρόκειται να ξεκινήσει στις 5 Φεβρουαρίου, η υπηρεσία του Κόλπου έχει σχεδιαστεί με στάσεις στη Σαλάλα (Ομάν), Jebel Ali (ΗΑΕ), Ντόχα (Κατάρ), Dammam (Σαουδική Αραβία), Al Jubail (Σαουδική Αραβία), Jebel Ali, Abu Dhabi (ΗΑΕ), Duqm (Ομάν) και Salalah.
Από τις 9 Φεβρουαρίου, η Υπηρεσία Αραβικής Θάλασσας θα προσεγγίσει τη Σαλάλα, το Τζεμπέλ Αλί, το Πορτ Κασίμ (Πακιστάν), το Πιπαβάβ (Ινδία), τη Νάβα Σεβά (Ινδία) και τη Σαλάλα.
Από τις 21 Φεβρουαρίου, η υπηρεσία της Ερυθράς Θάλασσας στη Δυτική Μεσόγειο θα εναλλάσσει το Πορτ Σάιντ (Αίγυπτος), τη Τζέντα (Σαουδική Αραβία), τον βασιλιά Αμπντουλάχ (Σαουδική Αραβία), το Πορτ Σάιντ (Αίγυπτος), τη Βαρκελώνη (Ισπανία), το Πορτ Ταγγέρη (Μαρόκο), την Αλχεθίρας (Ισπανία), το Βάντο (Ιταλία) και το Πορτ Σάιντ.
Με ημερομηνία έναρξης ισχύος τις 18 Φεβρουαρίου, η Υπηρεσία Ερυθράς Μεσογείου διαθέτει εναλλαγή λιμένων της Τζέντα Πορτ Σάιντ, του Πορτ Ταγγέρη και του Πορτ Σάιντ.
Η Maersk εξήγησε: «Λόγω της συνεχιζόμενης κατάστασης, έχουμε κάνει αλλαγές στις υπηρεσίες Ασίας-Ευρώπης».
Ως αποτέλεσμα, η αναθεωρημένη εναλλαγή για την υπηρεσία AE11 θα είναι Qingdao, Busan, Ningbo, Σαγκάη, Xiamen, Nansha, Yantian, Σιγκαπούρη, Βαλένθια, Βαρκελώνη, Gioia Tauro, Port Tangier, Σιγκαπούρη, Yantian και Qingdao.
Η νέα εναλλαγή AE12 θα είναι Xingang, Dalian, Busan, Ningbo, Σαγκάη, Shekou, Σιγκαπούρη, Port Said, Koper, Trieste, Rijeka, Trieste, Port Tangier, Singapore και Xingang.
Το νέο δρομολόγιο της AE15 θα είναι Busan, Shanghai, Ningbo, Shekou, Singapore, Port Said, Yarimca, Istanbul, Asyaport, Port Said, Abu Dhabi, Jebel Ali, Singapore, Shekou και Busan.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter