Κυρ04282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

«Ρίχνει» 500 εκατ $ στην εφοδιαστική της η MAERSΚ

0MaerskLine

Την προσοχή της στην Νοτιοανατολική Ασία που εξελίσσεται σε παγκόσμια δύναμη παραγωγής και κατανάλωσης στρέφει η MAERSΚ. Σύμφωνα με τα στοιχεία η εταιρία θα δαπανήσει περισσότερα από 500 εκατομμύρια δολάρια για να αναπτύξει την εφοδιαστική της και να βελτιώσει υποδομές που σχετίζονται με τις δραστηριότητες στους τομείς των logistics. Μέχρι το 2026, η εταιρεία αναμένει να προσθέσει χωρητικότητα σχεδόν 480.000 τετραγωνικών μέτρων σε όλη τη Μαλαισία, την Ινδονησία, τη Σιγκαπούρη και τις Φιλιππίνες.
Μία από τις σημαντικότερες επενδύσεις της MAERSΚ θα είναι στο λιμάνι του Tanjung Pelepas στη Μαλαισία, όπου είναι σε θέση να γίνει ένα ζωτικής σημασίας ολοκληρωμένο κέντρο logistics με πολυτροπική συνδεσιμότητα για την απλοποίηση της αλυσίδας εφοδιασμού των πελατών μας τόσο σε τοπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.
Eπιπλέον, η MAERSΚ ενισχύει την ικανότητα αποθήκευσης στο αεροδρόμιο Changi της Σιγκαπούρης, προκειμένου να εδραιώσει τη θέση της ως περιφερειακό κέντρο αεροπορικών εμπορευματικών μεταφορών της.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter