Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Ο Ο.Λ.Η. πέτυχε την ανώτατη διάκριση στα φετινά Tourism Awards κατακτώντας το Platinum Award

0TOURISM AWARDS 20210603

Η Διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου επέστρεψε την Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021 στην Κρήτη, από την βραδιά νικητών των Tourism Awards 2021 στο Περιστύλιο του Ζάππειου Μεγάρου με την ανώτατη, Platinum διάκριση στην εξαιρετικά επίκαιρη κατηγορία:
Covid-Safe Practices & Services,
Προστασία του φιλοξενούμενου/Προστασία του προσωπικού
Το βραβείο αυτό είναι μια ακόμη επιπλέον αναγνώριση του κομβικού ρόλου του Λιμανιού του Ηρακλείου, στην προσπάθεια της επιτυχημένης επανεκκίνησης της παγκόσμιας κρουζιέρας στην Ανατολική Μεσόγειο τον Σεπτέμβριο 2020, με την εφαρμογή των πλέον αυστηρών πρωτοκόλλων Υγεινής και Ασφάλειας, (με την κατάκτηση της πρώτης θέσης απο πλευράς επιβατικής κίνησης μεταξύ των μελών της Ενωσης Λιμένων Ελλάδος το 2020) και της εκκίνησης του Ελληνικού Τουρισμού για την σαιζόν 2021 στις 13 Μαίου 2021.
Στην όγδοη τους διοργάνωση, τα βραβεία-θεσμός του κλάδου συνεχίζουν σταθερά να επιβραβεύουν τους πρωτοπόρους και τους καινοτόμους.
Η ανάδειξή τους έχει φέτος αυξημένη αξία τόσο συμβολική όσο και πρακτική. Καθώς ανοίγει μια πολύ ιδιαίτερη σεζόν, οι νικητές των Tourism Awards δείχνουν τον δρόμο για την επόμενη μέρα της Τουριστικής Βιομηχανίας της Ελλάδας με στόχο την ανάπτυξη του ποιοτικού τουρισμού.
Το βραβείο παρέλαβαν απο την Υφυπουργό Τουρισμού κ. Σοφία Ζαχαράκη ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΟΛΗ κ. Ιωάννης Βαρδαβάς και ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Μηνάς Παπαδάκης.
Ο Πρόεδρος του ΟΛΗ κ. Ιωάννης Βαρδαβάς επεσήμανε ότι , «Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου η σημερινή βράβευση μας με το ανώτατο-πλατινένιο βραβείο των Tourism Awards για την εξαιρετική ανάπτυξη και επιτυχημένη εφαρμογή διαδικασιών προστασίας επιβατών και εργαζόμενων από τους κινδύνους του Covid 19. Η Διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου και όλο το στελεχιακό δυναμικό σε αγαστή συνεργασία με όλους τους τοπικούς παράγοντες θα συνεχίσουν τις προσπάθειες τους για την περαιτέρω ανάπτυξη του Λιμανιού μας ως πόλου οικονομικής ανάπτυξης και ευημερίας της Κρήτης».
Σε σχετικές δηλώσεις του ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΗ κ. Μηνάς Παπαδάκης υπογράμμισε ότι, «Η βράβευση αυτή αποτελεί δικαίωση των άοκνων προσπαθειών μας για την καθιέρωση του Ηρακλείου ως στρατηγικού εταίρου στις μελλοντικές εξελίξεις της κρουαζιέρας στην Ανατολική Μεσόγειο και είναι ένα αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας.
Το βραβείο αυτό αφιερώνεται σε όλη την ομάδα του ΟΛΗ και σε όλους τους τοπικούς φορείς, και ιδιαίτερα στην Προισταμένη Τμήματος Κρουαζιερας κ. Καμπανά, τον Λιμενάρχη Ηρακλείου κ. Δουβή και το επιτελείο του, την Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ κ. Λένα Μπορμπουδάκη και τα στελέχη της Υγειονομικής Περιφέρειας κ.κ. Εμμανουήλ Λουμπούνη και Αντώνη Παπαδάκη, που εργάστηκαν μεθοδικά και αθόρυβα επι σχεδόν ενα χρόνο.
Συνεχιίζουμε δυναμικά όλες τις προσπάθειες μας σαν Διοίκηση σε όλο το φάσμα δραστηριοτήτων του Λιμενος Ηρακλειου, ενόψη της διαδικασιίας παραχώρησης του Λιμένος σύμφωνα με την σχετική προκήρυξη του ΤΑΙΠΕΔ».
Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου, κατακτώντας το platinum βραβείο της φετινής διοργάνωσης συγκαταλέγεται μεταξύ διεθνώς καταξιωμένων Ομίλων που επίσης κατέκτησαν platimum βραβεία, οπως οι Sani Resort, Blue Palace, Marketing Greece, Aria Hotels, Active Media Group, Pierra Creta, Istion Yachting και Selene Restaurant.
Τα Tourism Awards διοργανώνονται κάθε χρόνο υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού ΕΟΤ, της Marketing Greece και του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Τους φορείς και τις τουριστικές επιχειρήσεις που βραβεύτηκαν επέλεξε Ειδική Κριτική Επιτροπή αποτελούμενη από γνωστές προσωπικότητες του τουρισμού, ακαδημαϊκούς, διεθνούς εμβέλειας, επιτυχημένους practitioners, δημοσιογράφους και γνωστούς συμβούλους επιχειρήσεων.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter