Πεμ04182024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Παρουσίασε το PODIUM® Precision η OOCL Logistics

0οοσλ

Η OOCL Logistics παρουσίασε την ψηφιακή πλατφόρμα PODIUM® Precision. Πρόκειται για μία τεχνολογία νέας γενιάς για την end-to-end supply chain, η οποία επεξεργάζεται πολλαπλές πηγές data σε πραγματικό χρόνο και προσφέρει απόλυτη ορατότητα, εύκολη δυνατότητα ανίχνευσης και αυξημένη διαφάνεια σε κάθε μεταφορά.
Το PODIUM® Precision βελτιώνει φανερά την συνεργασία και την δυνατότητα λήψης αποφάσεων σε κάθε στάδιο της εφοδιαστικής αλυσίδας αυξάνοντας την επεξεργασία έξυπνων δεδομένων, την αυτοματοποίηση και μεθόδους βελτίωσης αποδοτικότητας που υποστηρίζονται από της κορυφαίες τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία σήμερα.
Με ικανότητα για ακριβείς προβλέψεις βάση ανάλυσης το PODIUM® Precision προσφέρει νέα επίπεδα κατανόησης της οργάνωσης της εφοδιαστικής αλυσίδας και της βελτιστοποίησης, το οποίο σε μεγάλο βαθμό συμβάλλει στην διαδικασία λήψης αποφάσεων ενώ αμβλύνεται κάθε υποτιθέμενος κίνδυνος ή άλλα απρόοπτα γεγονότα που δύναται να διαταράξουν τις μεταφορές.
Συνδυάζοντας τέτοιες τεχνολογίες με την τεχνογνωσία της OOCL Logistics στην αποδοτική οργάνωση της παγκόσμιας εφοδιαστικής αλυσίδας, αυτή η καινοτόμα λύση για την εφοδιαστική αλυσίδα βοηθάει να διασφαλίσει ότι η θαλάσσιοι μεταφορείς μπορούν σταθερά να ανταπεξέλθουν στα στάνταρτ και τις ανάγκες των πελατών τους, παραμένοντας πάντα ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό.
Όλα τα χρόνια η OOCL Logistics ήταν αφοσιωμένη στο ταξίδι της ψηφιακής μετατροπής, αναπτύσσοντας προχωρημένες τεχνολογίες και προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες για την βέλτιστη εμπειρία για τους πελάτες της. Για τον λόγο αυτό είμαστε ενθουσιασμένοι με την προώθηση του PODIUM® Precision και να μοιραστούμε την τελευταία μας καινοτομία με τους πελάτες μας ενώ εισερχόμαστε σε μία εξελιγμένη φάση ανάπτυξης των μεταφορών και των logistics με πλήρη ορατότητα της end-to-end εφοδιαστικής αλυσίδας σε κάθε της στάδιο.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter