Πεμ10292026

Last updateΠεμ, 29 Οκτ 2026 10am

Μειώνει τα κόστη της εφοδιαστικής το Qingdao

0koyti

Έτοιμη να «εξυπηρετήσει» πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων, και όχι μόνο, είναι η λιμενική περιοχή Dongjiakou στο λιμάνι του Qingdao.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις η λειτουργία της εν λόγω λιμενικής ζώνης θα εξοικονομήσει περίπου 14,2 εκατομμύρια δολάρια (100 εκατομμύρια γιουάν) ετησίως σε δαπάνες εφοδιαστικής για εταιρείες που εδρεύουν μέσα και γύρω από αυτή. Η Dongjiakou είναι μία από τις τέσσερις λιμενικές περιοχές στο λιμάνι του Qingdao, μαζί με dagang, Qianwan και Huangdon και το μέγεθός τους είναι τέτοιο που αυτές οι περιοχές αναφέρονται μερικές φορές ως λιμένες από μόνες τους. Το Qingdao είναι το πέμπτο μεγαλύτερο λιμάνι στην Κίνα και το όγδοο πιο πολυσύχναστο στον κόσμο, με κίνηση 18,2 εκατομμυρίων TEU.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter


Warning: preg_match(): Compilation failed: regular expression is too large at offset 65537 in /home/theseanation/public_html/modules/mod_acymailing/mod_acymailing.php on line 48

Warning: preg_match(): Compilation failed: regular expression is too large at offset 65553 in /home/theseanation/public_html/modules/mod_acymailing/mod_acymailing.php on line 52