Σαβ05182024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Λιμάνια : Στα «όπλα» του ανταγωνισμού και το youtube

La Spezia Container Terminal LSCT

Πλειάδα βίντεο κυκλοφορούν στο διαδίκτυο μέσω του youtube στα οποία και παρουσιάζονται τα «θετικά» στοιχεία στρατηγικής σημασίας λιμένων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και όχι μόνο, αλλά και των τεχνολογικών τους εξελίξεων.

Βασικός στόχος η γνωστοποίηση στοιχείων σε ένα ευρύτερο κοινό που δραστηριοποιείται σε τομείς του διεθνούς εμπορίου αλλά και υψηλόβαθμών στελεχών ναυτιλιακών εταιριών διακίνησης εμπορευματοκιβωτίων τα οποία και «σαρώνουν» από όλες τις διαθέσιμες πηγές στοιχεία τα οποία θα βαρύνουν των αποφάσεων για την διατήρηση ή και την αναθεώρηση των σέρβις που παρέχουν.

Πρόσφατα , και μετά τον «βομβαρδισμό» βίντεο από λιμάνια της Β. Ευρώπης και ένα Ιταλικό λιμάνι με κομβικό ρόλο έκανε την παρουσία του στο youtube.

Πρόκειται για το La Spezia Container Terminal (LSCT) το οποίο προτάσσει την προσβασιμότητα του στις αγορές της ΕΕ αλλά και τη δυνατότητα να εξυπηρετεί πλοία με γιγαντιαίες μεταφορικές ικανότητες.

Η «μάχη» των λιμανιών σε επίπεδο ΕΕ μαίνεται ελέω των γραμμών Ασίας-Ευρώπης αλλά και της πρόθεσης της Κίνας να λειτουργήσει το θαλάσσιο δρόμο του μεταξιού. Ο οποίος ως γνωστόν έχει συμπεριλάβει επισήμως τον Πειραιά ως λιμάνι κομβικού ρόλου στον εν λόγω θαλάσσιο δρόμο.

Η παρουσίαση του Ιταλικού λιμανιού

 

 

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter