Σαβ05182024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

«Κλειδί» του productivity το real time solution

Antwerp Port Handles 183.8 Million Tonnes of Freight in 2012

Όχι που θα τους ξέφευγε... Ο λόγος για τους αναλυτές που έχουν εστιάσει στο productivity των απανταχού του κόσμου εμπορικών λιμένων οι οποίοι και εσχάτως «ανακάλυψαν» την παράμετρο του real time solution. Δεχόμενοι ότι οι ρυθμοί είναι καταιγιστικοί σε ένα λιμάνια που έχει να εξυπηρετήσει ένα ή και δύο κε των μεγάλων σε μεταφορική ικανότητα πλοίων μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων «συνειδητοποίησαν ότι η παράμετρος του real time solution, δηλαδή της επίλυσης στην ακαριαία χρονική στιγμή προβλήματος που θα μπορούσε να αποτελεί τον «αδύναμο κρίκο» της αλυσίδας των logistics είναι καθοριστική.

Επί το ελληνικότερο το «απρόβλεπτο συμβάν» και η αντιμετώπισή του μάλλον το προσεχές διάστημα θα αναχθεί σε «επιστήμη» που εν συνεχεία θα διδαχθεί στα επιτελικά στελέχη των λιμένων. Μέχρι σήμερα, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, επιχειρήθηκαν μέσω της τεχνολογίας να επιλυθούν ορισμένα προβλήματα όπως και κάποια άλλα με την χρήση σούπερ εξελιγμένων μηχανογραφικών συστημάτων αλλά διαπιστώθηκε ότι ο απρόβλεπτος παράγων δεν έχει «εξουδετερωθεί».

Με το θέμα του ποσοστού επί τοις εκατό της «αξιοπιστίας» των ναυτιλιακών εταιριών να κλείνει κατά μέσο όρο το 15 λίγο κάτω από τον τεθέντα στόχο η υπόθεση του το real time solution θα αποτελέσει «σπαζοκεφαλιά» για τα επιτελικά στελέχη των λιμένων το τρέχον έτος.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter