Σαβ05182024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Ρότερνταμ: «Σκιτσάροντας» τις ανάγκες για σιδηρόδρομο

roterdam limani

Έχουν καλή σιδηροδρομική κάλυψη του λιμένα αλλά αυτό δεν... φτάνει. Ο λόγος για το λιμάνι του Ρότερνταμ το οποίο και διοργάνωσε ειδική εκδήλωση με στόχο να αποτυπώσει- σκιτσάρει τις «επιθυμίες» των ναυτιλιακών εταιριών διακίνησης εμπορευματοκιβωτίων που δραστηριοποιούνται στις μεγάλες γραμμές αλλά και εκείνων που δραστηριοποιούνται στο short sea shipping (SSS). Στην εν λόγω διοργάνωση που έλαβαν μέρος υψηλόβαθμα στελέχη ναυτιλιακών εταιριών το κλίμα καταγράφηκε ιδιαίτερα ενθουσιώδες καθώς οι συζητήσεις που εξελίχθηκαν έγιναν σε αυθόρμητη βάση εν αντιθέσει με τα συμβαίνοντα σε τέτοιου είδους διοργανώσεις γεγονός που οδήγησε, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, σε «αβίαστα συμπεράσματα» ενώ το θετικό της διοργάνωσης πιστώθηκε στα θετικά του λιμένα.

Να σημειωθεί ότι το τελευταίο διάστημα το "theseanation" έχει αναφερθεί κατ επανάληψη στις προσπάθειες λιμένων της Β. Ευρώπης να αναθερμάνουν το κλίμα στους τομείς των logistics «προμοτάροντας» με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις σιδηροδρομικές καλύψεις το επίπεδο των οποίων αγγίζει το άριστο.

Στα πολύτιμα των συμπερασμάτων που εξήχθησαν και εκείνο περί της αναγκαιότητας επίτευξης «απόλυτων συγχρονισμών» στις ροές εντός και εκτός λιμένα, την αύξηση των ταχυτήτων των εμπορικών συρμών αλλά και της βελτίωσης των σέρβις δεδομένου του νέου όγκου διακινούμενων αγαθών από τα μεγάλης μεταφορικής ικανότητας πλοία.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter