Σαβ05182024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Νοέμβρης-Δεκέμβρης 15 «κρίνουν» το reliability

amvourgo 00ok

Ικανοποιητικά σε βαθμό που να επιτρέπουν αισιόδοξες προβλέψεις για το πρώτο τρίμηνο του 2016 «κρίνονται» τα αποτελέσματα αναφορικά με το βαθμό βελτίωσης του reliability των Global liners. Το γεγονός ότι ο Νοέμβρης έκλεισε κοντά στο 85,3% και ο Δεκέμβρης εκτιμάται ότι θα κλείσει, με την ανασκόπηση των τελευταίων στοιχείων στο ίδιο περίπου ύψος επιτρέπει εκτιμήσεις αναλυτών για περεταίρω βελτίωση χάρη και στην ταχύρυθμη είσοδο των τεχνολογιών αιχμής από τα κομβικής σημασίας λιμάνια.

Οι ναυτιλιακές εταιρίες το τελευταίο τετράμηνο του 2015 σχεδόν σιωπηρά επαναπροσδιόρισαν τους χρόνους αφιξο-αναχωρήσεων από τα μεγάλα λιμάνια λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τα στοιχεία που είχαν καταγραφεί το προηγούμενο διάστημα από της εμφανίσεως των γιγαντιαίων πλοίων του τομέα και των χρόνων εξυπηρέτησης που αυτά έτυχαν.

Στην αναμόρφωση της εικόνας επίσης θα πρέπει να συνυπολογιστεί και η αξιοποίηση στοιχείων σε «πραγματικούς χρόνους» που συλλέγονται από τα πλοία των εταιριών τα οποία και αναμεταδίδουν στοιχεία για τις ταχύτητες πλεύσης, τους χρόνους εξυπηρέτησης αλλά και τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες κατά περιοχή ώστε να αποφεύγονται καθυστερήσεις.

Ένα νέο στοιχείο πλέον που «πέφτει στο τραπέζι» είναι το θέμα των ταχυτήτων που μέσα στο 16 εκτιμάται ότι θα αναδιαμορφωθούν.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter