Κυρ05192024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Αναδιαμορφώνονται οι μεγάλες γραμμές

Hapag Lloyd 98

Σε ακύρωση τεσσάρων δρομολογίων Ασίας-Ευρώπης, θα προχωρήσουν τα μέλη της συμμαχίας G6 με στόχο την εξισορρόπηση προφοράς ζήτησης και είναι η τελευταία συμμαχία που αντιδρά καθώς βελτιωτικές παρεμβάσεις έχουν κάνει και άλλες συμμαχίες .

Η G6, που αποτελείται από τις APL, Hapag-Lloyd, Hyundai Merchant Marine, MOL, NYK και OOCL, είναι η τελευταία που ξεκινά τη μείωση χωρητικότητας στην εμπορική γραμμή Ασίας - Ευρώπης.
Τα μέλη της συμμαχίας έχουν ανακοινώσει ότι θα ακυρώσουν τέσσερα δρομολόγια στη γραμμή Ασίας – Ευρώπης, «ως απάντηση στις απαιτήσεις των πελατών».

Η κίνηση αυτή ακολουθεί τα βήματα άλλων γραμμών, όπως προαναφέρθηκε, για την αντιμετώπιση της τεράστιας ανισορροπίας μεταξύ προσφοράς και ζήτησης στην κύρια διαδρομή ανατολής-δύσης με πλέον πρόσφατη εκείνη της Ο3 που ανακοίνωσε αναδιαμορφώσεις σε loops.

Σχεδόν όλες οι συμμαχίες επανεξετάζουν τις πολιτικές τους ως προς το θέμα της διασφάλισης των κατάλληλων πληροτήτων στα σκάφη τους που είναι δρομολογημένα κάτι που θεωρείται φυσιολογικό καθώς επανεξετάζονται τα στοιχεία προσφοράς ζήτησης αλλά και η συνάρτηση των απαιτήσεων του πελατειακού τους δυναμικού.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter