Παρ06282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Η Celestyal αυξάνει τη χωρητικότητα της κατά 30% και επεκτείνεται στον Αραβικό Κόλπο με δεύτερο πλοίο από το 2025

0ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 1a

Η Celestyal ανακοίνωσε σήμερα τα ετήσια προγράμματα κρουαζιέρων της για το 2025, το 2026 και τις αρχές του 2027, οι οποίες θα είναι διαθέσιμες προς πώληση από αύριο, 26 Ιουνίου 2024.


Το νεότερο πλοίο της εταιρείας, το Celestyal Discovery, θα εκτελεί δρομολόγια για ηλιόλουστες χειμερινές διακοπές στον Αραβικό Κόλπο από το 2025. Το Celestyal Discovery θα συναντήσει το Celestyal Journey στην περιοχή, το οποίο θα αναχωρήσει για το ήδη ανακοινωμένο επταήμερο δρομολόγιο «Ημέρες Ερήμου» αργότερα μέσα στη χρονιά.

Το Celestyal Discovery θα εκτελεί εκ περιτροπής κρουαζιέρες τριών και τεσσάρων διανυκτερεύσεων από τον Νοέμβριο έως τον Μάρτιο:
• Κρουαζιέρα τριών διανυκτερεύσεων «Εικόνες Αραβίας», με αναχώρηση από το Άμπου Ντάμπι και με προσεγγίσεις στη Ντόχα (Κατάρ) και το Νησί Σερ Μπάνι Γιας (ΗΑΕ).
Οι τιμές ξεκινούν από €279 το άτομο.
• Κρουαζιέρα τεσσάρων διανυκτερεύσεων «Εικόνες Αραβίας», με αναχώρηση από το Αμπού Ντάμπι και με προσεγγίσεις στη Fujairah (ΗΑΕ), το Μούσκατ και το Κασάμπ (και τα δύο στο Ομάν).
Οι τιμές ξεκινούν από €349 το άτομο.
• Οι επιβάτες μπορούν επίσης να συνδυάσουν τα δρομολόγια σε μια επταήμερη κρουαζιέρα «Θησαυροί Αραβικού Κόσμου».
Οι τιμές ξεκινούν από €629 το άτομο.

Το Celestyal Journey θα έχει ως λιμάνι επιβίβασης τη Ντόχα για την κρουαζιέρα «Ημέρες Ερήμου», στο πλαίσιο της τριετούς συνεργασίας που έχει συνάψει με τον προορισμό. Το κρουαζιερόπλοιο θα πραγματοποιήσει πρώτες επισκέψεις σε Κασάμπ, Ντουμπάι, το νησί Σερ Μπάνι Γιας, Άμπου Ντάμπι και Μπαχρέιν. Σε αυτές τις κρουαζιέρες διατίθεται η επιλογή διανυκτέρευσης στο δημοφιλές Ντουμπάι, ενώ οι επισκέπτες μπορούν επίσης να ξεκινήσουν και να τελειώσουν την κρουαζιέρα τους στο Ντουμπάι. Το δρομολόγιο ξεκινά στις 9 Νοεμβρίου 2024, με ειδικές κρουαζιέρες που προσφέρονται επίσης, όπως εορταστικές κρουαζιέρες καθώς και αναχωρήσεις για τα Grand Prix του Κατάρ και του Άμπου Ντάμπι.

Το Celestyal Journey θα πραγματοποιεί κρουαζιέρες επτά διανυκτερεύσεων από το Νοέμβριο μέχρι το Μάρτιο:
• Την κρουαζιέρα «Ημέρες Ερήμου», με αναχώρηση από το Κατάρ.
Οι τιμές ξεκινούν από €529 το άτομο.

Παράλληλα με τις κρουαζιέρες στον Αραβικό Κόλπο κατά τη διάρκεια του χειμώνα, οι βασικές καλοκαιρινές κρουαζιέρες της Celestyal στην Ελλάδα και τη Μεσόγειο είναι επίσης διαθέσιμες. Περιλαμβάνουν οκτώ επιπλέον κρουαζιέρες «Ονειρεμένη Αδριατική» το 2025 και δεκατρείς το 2026, λόγω της εξαιρετικά μεγάλης ζήτησης για τη νέα κρουαζιέρα (2024), που περιλαμβάνει την Ελλάδα, την Κροατία (Σπλιτ ή Ντουμπρόβνικ), το Μαυροβούνιο (Κότορ) και την Ιταλία (Βενετία (Μαργκερά) ή Μπάρι).

• Το Celestyal Journey θα πραγματοποιεί δύο κρουαζιέρες 7 διανυκτερεύσεων στη Μεσόγειο και το Αιγαίο:
o Την κρουαζιέρα «Ονειρεμένη Αδριατική», με αναχώρηση από την Αθήνα και παρατεταμένη παραμονή στο Ντουμπρόβνικ, αλλά και ολοήμερη παραμονή στην Κεφαλονιά, το Κότορ, το Μπάρι και την Κέρκυρα, καθώς και το Κατάκολο.
Οι τιμές ξεκινούν από €789 το άτομο.
o Την κρουαζιέρα «Ονειρεμένη Αδριατική (με προσεγγίσεις σε Βενετία, Μαργκέρα)», μια παραλλαγή της «Ονειρεμένης Αδριατικής», με αναχώρηση από την Αθήνα και ολοήμερη παραμονή στο Κότορ, το Σπλιτ, τη Βενετία (Μαργκέρα) και το Κατάκολο.
Οι τιμές ξεκινούν από €789 το άτομο.
o Την κρουαζιέρα «Ειδυλλιακό Αιγαίο», το 2025 και το 2026, με αναχώρηση από την Αθήνα και ολοήμερη παραμονή στο Κουσάντασι (Έφεσος), τη Ρόδο, την Κρήτη, τη Σαντορίνη και τη Μήλο, καθώς και μια ολοήμερη προσέγγιση με παρατεταμένη παραμονή στη Μύκονο.
Οι τιμές ξεκινούν από €789 το άτομο.
o Οι κρουαζιέρες «Ειδυλλιακό Αιγαίο» μπορούν επίσης να συνδυαστούν με τις κρουαζιέρες «Ονειρεμένη Αδριατική» σε επιλεγμένες ημερομηνίες, σχηματίζοντας ταξίδια 14 διανυκτερεύσεων. Οι τιμές ξεκινούν από €1319 το άτομο.

• Το Celestyal Discovery θα συνεχίσει να προσφέρει μικρότερες κρουαζιέρες που εναλλάσσονται κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου:
o Την κρουαζιέρα 3 διανυκτερεύσεων «Εικόνες του Αιγαίου», με αφετηρία την Αθήνα και προορισμούς τη Μύκονο, το Κουσάντασι (Έφεσος), την Πάτμο, την Κρήτη και τη Σαντορίνη.
Οι τιμές ξεκινούν από €309 το άτομο.
o Την κρουαζιέρα 4 διανυκτερεύσεων «Εικόνες του Αιγαίου», η οποία αναχωρεί από την Αθήνα και προσεγγίζει τη Μύκονο, το Κουσάντασι (Έφεσος), την Πάτμο, τη Ρόδο, την Κρήτη και τη Σαντορίνη.
Οι τιμές ξεκινούν από €389 το άτομο.

Το Celestyal Discovery ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2024 και το Celestyal Journey τον Σεπτέμβριο του 2023. Και τα δύο πλοία φιλοξενούν έως και 1.260 επιβάτες.

Ο Lee Haslett, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Celestyal, δήλωσε: «Το 86% των επιβατών μας μάς λένε ότι θέλουν να επιστρέψουν στη Celestyal, γι’ αυτό και υλοποιούμε τη δέσμευσή μας να διευρύνουμε τα προγράμματά μας. Είμαστε αναγνωρισμένοι ως οι ειδικοί στις κρουαζιέρες στα Ελληνικά νησιά και τη Μεσόγειο και, χάρη στη δέσμευσή μας στην περιοχή και σε αυτήν τη συναρπαστική υποστήριξη από τους επιβάτες μας και τους έμπιστους συνεργάτες μας, είμαστε πλέον σίγουροι ότι θα γίνουμε οι ειδικοί στις κρουαζιέρες και στον Αραβικό Κόλπο.»

«Σε όλο το δίκτυό μας προσφέρουμε δύο τύπους κρουαζιέρας. Τα εντατικά δρομολόγια τριών και τεσσάρων διανυκτερεύσεων είναι ιδανικά για συνδυασμό με διαμονή στη στεριά και ως επέκταση σε διακοπές στην παραλία ή σε περιηγήσεις, ενώ οι κλασικές κρουαζιέρες επτά διανυκτερεύσεων είναι ιδανικές ως ολοκληρωμένες διακοπές από μόνες τους.»

«Διαθέτουμε βραβευμένες υπηρεσίες, δύο πρόσφατα ανακαινισμένα κρουαζιερόπλοια, συναρπαστικές εκδρομές στη στεριά, ποιοτικές και ποικιλόμορφες προτάσεις για φαγητό και ποτό και ασυναγώνιστη ικανοποίηση επιβατών, καθώς και τη φιλοδοξία να εξελισσόμαστε συνεχώς και να παρέχουμε περισσότερα. Ανυπομονούμε πραγματικά να παρουσιάσουμε όλα όσα έχει να προσφέρει η Celestyal σε ένα ευρύτερο κοινό.»

Με βάση αυτήν την ανακοίνωση, το Celestyal Discovery δεν θα εκτελεί πλέον την κρουαζιέρα «Τρεις Ήπειροι». Οι επιβάτες που έχουν κάνει κράτηση σε κάποια από τι 6 κρουαζιέρες στο τέλος του 2025 και επηρεάζονται, έχουν ενημερωθεί εκ των προτέρων και είτε έχουν αποζημιωθεί είτε τους έχουν προσφερθεί εναλλακτικές κρουαζιέρες.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter